BREAKING NEWS | Ilie Năstase și-a snopit în bătaie soția! Autoritățile au fost anunțate prin 112. Ce le-a spus femeia polițiștilor

1 lună in urmă 23

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a bătut-o pe soția sa vineri seară. Agresiunea s-ar fi produs într-o locație din București, iar autoritățile au fost anunțate la 112 de cele întâmplate.

Conform Gândul.ro, Ilie Năstase a avut un clonfict cu soția sa vineri seara. Episodul vine după ce cei doi au întâmpinat probleme de cuplu în trecut, Ioana Năstase fiind la un pas să se despartă de fostul mare tenismen.

„Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng.

 Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a spus Ioana Năstase în trecut, conform spynews.ro.

Ilie Năstase a bătut-o pe Ioana în momentul în care totul părea perfect între ei. Prima reacție a Ioanei Năstase

Vestea că Ioana Năstase a fost bătută de soțul său vine în contextul în care situația dintre cei doi părea, în sfârșit, armonioasă. Chiar la sfârșitul anului trecut fostul mare jucător de tenis i-a făcut cadou soției sale un Bentley în valoare de 250.000 de euro.

Conform sursei citate, soția tenismanului, Ioana, le-a spus polițiștilor că nu a fost bătută, ci că a fost o ceartă. Intrebată de oamenii legii dacă dorește să ceară ordin de protecție, aceasta a refuzat.

Acesta nu este singurul episod incredibil în care este implicat Ilie Năstase. În urmă cu mai mulți ani, el s-a luat la bătaie pe stradă cu fosta sa soție, Brigitte Sfăt. În urma agresiunii, Brigitte a divorțat.

Ilie Năstase a fost surprins de paparazzi ProSport ultima oară alături de Ioana în apropierea Crăciunului. Cei doi au ieșit dintr-un restaurant, din Capitală, fără să poarte mască.

Ilie Năstase s-a căsătorit cu Ioana Simion în luna iunie a acestui an.

Ilie Năstase, aproape de închisoare

În vara anului 2019, fostul tenismen a fost condamnat definitiv la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei. Dacă în următorii doi ani fostul tenismen va comite vreo faptă penală, acesta trebuie să execute şi noua pedeapsă.

Oamenii legii l-au prins pe fostul sportiv băut la volan, de două ori în doar 6 ore, în luna mai 2018. În acel moment, sportivul nu a acceptat să-i fie recoltate probe pentru stabilirea alcoolemiei.

The post BREAKING NEWS | Ilie Năstase și-a snopit în bătaie soția! Autoritățile au fost anunțate prin 112. Ce le-a spus femeia polițiștilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă