BREAKING NEWS | Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Sergiu Buș! Cine este Ante Vukusic, omul care îi aduce liniștea lui Toni Petrea pe banca FCSB

1 lună in urmă 74

Gigi Becali a găsit înlocuitor după plecarea lui Sergiu Buș. Ante Vukusic (29 de ani) s-ar afla la București și ar fi ajuns deja la un acord cu FCSB. Roș-albaștrii nu sunt la prima încercare de a-l aduce la București pe atacantul croat.

FCSB s-a despărțit de Sergiu Buș, care a plecat în Coreea de Sud. Imediat după anunțul transferului care ar fi provocat discuții între Mihai Stoica și Gigi Becali, așa cum ProSport a dezvăluit, omul de afaceri din Pipera a fost sfătuit să aducă la echipă un număr 9.

Mihai Stoica a anunțat transferul miercuri:„Aștept valul de critici TV zilele astea”

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Sergiu Buș! Cine este Ante Vukusic, omul care îi aduce liniștea lui Toni Petrea pe banca FCSB

Gigi Becali s-a orientat rapid și i-a găsit înlocuitor lui Sergiu Buș. Ante Vukusic este la București și deja s-ar fi înțeles cu FCSB, anunță Sport.ro, care precizează că atacantul se va alătura echipei lui Toni Petrea.

Interesul FCSB pentru Ante Vukusic este unul mai vechi. Gigi Becali l-a dorit și după plecarea lui Gnohere, dar l-a preferat atunci pe Adrian Petre. Mai mult, croatul a fost dorit și de Dinamo.

Ante Vukusic a început fotbalul la Junak Sinj, iar în 2007 a ajuns la juniorii lui Hajduk și după doi ani a făcut pasul către echipa mare. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Pescara, Lausanne Sport, Waasl Beveren, Greuther Furth, Tosno, Olimpia Grudz, NK Krsko și NK Olimpija.

Când va lua un 9 autentic și un fundaș central, echipa asta va fi alta. La un moment dat, o să ieși în Europa, acolo ai nevoie de fotbaliști importanți în pozițiile astea două. Chiar doi fundași centrali trebuie.

Ai nevoie de soluții acolo, de încă două opțiuni, iar cei mai buni să joace. Dacă vrei să ajungi acolo, la masa bogaților, ai nevoie de doi fundași centrali și de un vârf de atac
Ilie Dumitrescu

450 de mii de euro este cota de piață a lui Ante Vukusic, conform transfermarkt

The post BREAKING NEWS | Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Sergiu Buș! Cine este Ante Vukusic, omul care îi aduce liniștea lui Toni Petrea pe banca FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă