BREAKING NEWS | Gigi Becali confirmă transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. „Semnează!”

2 luni in urmă 19

Gigi Becali confirmă transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, după ce un celebru jurnalist din Italia a dezvăluit detalii de la negocierile dintre cele două părți.

După ce Nicolo Schira, un celebru jurnalist din Italia, a anunțat că FCSB a ajuns la un acord cu Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruțan și că fotbalistul urmează să semneze un contract valabil până în 2026, Gigi Becali a confirmat informația.

Celebrul jurnalist italian a dezvăluit că internaționalul român va ajunge zilele următoare în Turcia pentru a efectua vizita medicală și a semna cu Galatasaray, iar Gigi Becali a oferit noi informații.

Gigi Becali confirmă transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Latifundiarul din Pipera a anunțat că a ajuns la un acord cu Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruțan și că fotbalistul urmează să semneze contractul cu gruparea din Turcia. „99% este rezolvat, semnează cu Galatasaray”, anunță Gigi Becali, conform Sport.ro.

Olimpiu Moruțan va fi al doilea fotbalist român  care pleacă din Liga 1 la Galatasaray în perioada de mercato din această vară, după ce Universitatea Craiova l-a vândut pe Alexandru Cicâldău cu 6,5 milioane de euro grupării din Turcia.

The post BREAKING NEWS | Gigi Becali confirmă transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. „Semnează!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă