BREAKING NEWS | Gigi Becali aruncă bombă: „Dennis Man are meci, duminică, pentru Parma”. Anunțul patronului lui FCSB

1 lună in urmă 27

Dennis Man (22 de ani) este ca și transferat la Parma, în Italia. Gigi Becali va primi în schimbul jucătorului 12 milioane de euro, plus alte trei sub formă de bonusuri. Mutarea a fost confirmată și de patronul lui FCSB.

Gigi Becali arată că pe Dennis Man l-ar putea prinde următorul meci al lui Parma în tricoul formației italiene.

Gigi Becali: „Dennis Man are meci, duminică, pentru Parma”

„Da, domnul Man are meci duminică pentru Parma”, a zis finanțatorul roș-albaștrilor, pentru digisport.ro.

Sursa citată mai arată că omul de afaceri a lăsat de înțeles că a renunțat la acea scrisoare de garanție bancară pe care voia să o ceară patronului grupării din Serie A.

Parma joacă duminică, de la ora 19:00, cu Napoli, în etapa a 20-a din Serie A. Situația formației la care mai joacă și Vali Mihăilă este dezastruoasă. Parma se află pe locul 19 din 20 în campionat, cu numai 13 puncte obținute din două victorii și șapte rezultate de egalitate.

Gigi Becali a afirmat marți seară, la Digisport, că a negociat direct cu patronul Parmei, Kyle Krause, până la un punct. ProSport a aflat că Anamaria Prodan este cea care discută în numele roș-albaștrilor.

În captura de email de mai jos, se poate observa că Anamaria Prodan, alături de Valeriu Argăseală, sunt singurele persoane din România care poartă tratativele cu oficialii italieni

Anamaria Prodan și Valeriu Argăseală, singurele contacte din România, care poartă tratativele cu Parma

The post BREAKING NEWS | Gigi Becali aruncă bombă: „Dennis Man are meci, duminică, pentru Parma”. Anunțul patronului lui FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă