BREAKING NEWS | Florinel Coman, prins fără permis la volan! Starul de la FCSB s-a ales cu dosar penal și riscă să ajungă la închisoare. Cum i-a înșelat pe polițiști

4 zile in urmă 15

Florinel Coman a fost prins fără permis la volan și s-a ales cu dosar penal! Starul de la FCSB a fost oprit de polițiști pe drumul spre București, viteza fiind una de 165 de kilometri pe oră.

Mijlocașul pe care Gigi Becali așteaptă milioane de euro a prezentat un permis de conducere internațional, iar Poliția a subliniat că Florinel Coman n-are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii i-au făcut dosar penal lui Florinel Coman, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, scrie realitatea.net.

„La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor”, se arată în comunicatul Poliției.

The post BREAKING NEWS | Florinel Coman, prins fără permis la volan! Starul de la FCSB s-a ales cu dosar penal și riscă să ajungă la închisoare. Cum i-a înșelat pe polițiști appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă