BREAKING NEWS | FCSB - FC Arges, prima partida AMANATA in noul sezon al Ligii 1 din cauza Covid-19?! Informatii de ultima ora

2 months ago 4

Decimata de Covid-19, FCSB ar putea sa scape de meciul cu FC Arges din weekend. 

"Ros-albastrii" ar trebui sa intalneasca nou-promovata duminica, intr-un meci din a patra etapa a Ligii 1. 

Potrivit surselor www.sport.ro, se analizeaza amanarea partidei, fiind sanse mari ca meciul sa nu se joace in conditiile date. 

FCSB are 9 fotbalisti infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tanase, Iulian Cristea, Sergiu Bus, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionut Vina si Andrei Pandele. 

Singurul portar apt de joc este Razvan Ducan, cel care a aparat poarta "ros-albastrilor" in Serbia, celalalt goalkeeper din lot, Mihai Udrea, fiind accidentat. 

Tot din cauza unei accidentari a fost scos pe brate de pe teren Florinel Coman, in minutul 70 al meciului cu Backa Topola. Piciorul lui Coman a fost imediat imobilizat cu o atela si nu se stie deocamdata cat de grava este situatia in cazul lui.

Accidentati mai sunt si Lucian Filip, Dragos Nedelcu, Razvan Oaida si Aristeidis Soiledis.

In plus, majoritatea membrilor staff-ului a fost confirmata pozitiv cu Covid-19, inclusiv antrenorul principal Toni Petrea si preparatorul fizic Thomas Neubert. 

Read Entire Article
Powered By Seo Tools