BREAKING NEWS | DUBLA pentru Romania la Campionatul European de gimnastica! Aur si argint in finala la barna! VIDEO cu exercitiul Larisei Iordache

2 luni in urmă 53

Europeanul de gimnastica de la Mersin a ajuns in ziua marilor finale. 

UPDATE 15:48: Dubla pentru Romania! Larisa Iordache si Silvia Sfiringu ocupa primele doua locuri ale podiumului in finala de la barna, cucerind medaliile de aur, respectiv argint.

Iata exercitiul la barna al Larisei Iordache: 

With 14.000 Larisa Iordache takes the lead on beam
Follow it live on https://t.co/BGORwr3Vbo pic.twitter.com/veImQh3Yky

— European Gymnastics (@UEGymnastics) December 20, 2020

UPDATE 15:00: In proba de paralele, Larisa Iordache a terminat pe locul 4, aflandu-se la o diferenta foarte mica de punctaj de medalia de bronz. 

Uneven Bars final at #Mersin2020: A second ????in an hour for Zsofia Kovacs ????????, well-deserved???? for teammate Zoja Szekely and a history-making ???? for Barbora Mokosova ????????, Slovakia's first medal at a European #Gymnastics Championships! ???? pic.twitter.com/LEVYH9h1M4

— Blythe Lawrence (@rockergymnastix) December 20, 2020

In aceasta dupa-amiaza se disputa lupta pentru medaliile probelor pe aparate. Romania are reprezentante in fiecare proba, Larisa Iordache fiind calificata in toate finalele zilei, alaturi de alte trei romance. 

Prima finala pe aparate care si-a decis castigatoarele a fost cea la sarituri, unde Larisa Iordache a cucerit medalia de argint. Cealalta romanca din concurs, Ioana Stanciulescu, a fost pe locul 5. 

Women's vault final at #Mersin2020: Zsofia Kovacs ???????? takes Hungary's fourth ever gold at a European Championships, in company with Boglarka Devai, Adrienn Varga and Henrietta Onodi. pic.twitter.com/fnOOL4IeCi

— Blythe Lawrence (@rockergymnastix) December 20, 2020

Urmeaza finalele la paralele, barna, unde Romania este reprezentata si de Silvia Sfiringu, si sol, unde va intra in concurs si Antonia Duta. 

Pana astazi, Romania a mai cucerit argintul pe echipe, iar junioarele au castigat 9 medalii, dintre care 6 de aur

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă