BREAKING NEWS! Dennis Man va pleca in Italia! Cand semneaza starul de la FCSB contractul cu Parma

1 lună in urmă 2

Dennis Man a devenit cel mai scump jucator din istoria Ligii 1. 

Becali l-a vandut pentru suma de 12 milioane de euro si mai poate incasa alte 2 milioane de euro in functie de anumite bonusuri de performanta ale jucatorului. Starul lui Gigi Becali va pleca joi in Italia, unde va face vizita medicala. Daca va fi corespunzator cerintelor, Man va semna un contract valabil pe 5 ani, potrivit DigiSport. 

Aradeanul ar incasa un salariu de 1,2 milioane de euro pe sezon. Man l-a depasit pe Nicusor Stanciu, care a fost vandut de catre FCSB la Anderlecht pentru suma de 10 milioane de euro in 2016. 

In oferta pe care Gigi Becali a acceptat-o, Man ar urma sa semneze cu Parma o intelegere valabila pe urmatorii 5 ani. Suma de 12 milioane de euro urmeaza sa fie achitata in rate pentru urmatoriii 2 ani si jumatate.

1 milion de euro ar urma sa primeasca FCSB daca Man ajunge la 15 selectii pentru nationala de seniori a Romaniei pe durata celor 5 ani de contract.

De asemenea, daca Dennis Man va ajunge la 10 goluri pentru Parma in primii 2 ani, Becali va mai incasa inca un milion de euro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă