BREAKING NEWS | Alex Ioniță și Kehinde Fatai, suspendați un an! Au venit sentințele în cazul de dopaj de la Astra. Takayuki Seto a scăpat cel mai ieftin

1 lună in urmă 15

A venit prima sentință în cazul de dopaj în care au fost implicați cei trei jucători ai Astrei. Alex Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto au primit cel mult un an de supendare, dar vor putea face apel.

Alex Ioniță, Takayuki Seto și Kehinde Fatai ar fi făcut anumite substanțe (vitamine), intravenos, la o reputată clinică de specialitate, iar ANAD a deschis un dosar.

Alexandru Ioniță a fost singurul care a recunoscut în fața celor de la ANAD că a folosit o terapie de vitaminizare interzisă, dar mijlocașul și-a retras ulterior declarațiile.

Alex Ioniță și Kehinde Fatai, suspendați un an! Au venit sentințele în cazul de dopaj de la Astra. Takayuki Seto a scăpat cel mai ieftin

Potrivit Digi Sport, cei trei și-au aflat sentințele. Alex Ioniță și Kehinde Fatai au fost suspendați un an, în timp ce japonezul Seto a primit 8 luni de suspendare. Cum cei trei au ispășit deja o parte din suspendare, ei sunt așteptați să revină pe teren.

Potrivit sursei citate, sentința este dată în primă instanță, iar jucătorii Astrei vor avea dreptul la apel.

Știre în curs de actualizare…

The post BREAKING NEWS | Alex Ioniță și Kehinde Fatai, suspendați un an! Au venit sentințele în cazul de dopaj de la Astra. Takayuki Seto a scăpat cel mai ieftin appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă