BREAKING Masca de protecţie, obligatorie pe o rază de 50 de metri în jurul școlilor din București, pentru persoanele care staţionează – document

1 lună in urmă 38

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2021/03/elevi-cu-masca-la-scoala.jpeg
Masca de protecţie devine obligatorie pe stradă, pe o rază de 50 de metri în jurul unităţilor de învăţământ, începând cu data de 13 septembrie, pentru persoanele care staţionează, a decis miercuri Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.

„Pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2, este obligatorie purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere gura şi nasul, pe o rază de 50 de metri în jurul unităţilor de învăţământ, pentru persoanele care staţionează în acest perimetru, începând cu data de 13 septembrie 2021″, se arată în Hotărârea CMBSU, pe care o puteți descărca de mai jos.

Foto: © Michele D’Ottavio | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Articolul BREAKING Masca de protecţie, obligatorie pe o rază de 50 de metri în jurul școlilor din București, pentru persoanele care staţionează – document apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă