BREAKING Lista oficială a scenariilor în care se redeschid școlile după Paște, pe localități și județe, publicată de Ministerul Educației

1 săptămână in urmă 17

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2021/03/elevi-cu-masca-la-scoala.jpeg
Ministerul Educației a publicat lista localităților din România, fiecare cu scenariul aferent ratei de infectare după care se vor redeschide școlile miercuri, 5 mai 2021.

Reamintim că în localitățile aflate în scenariul verde, cu rata de infectare sub 1 la mie, revin fizic la școală elevii din clasele P-XII și copiii de grădiniță.

În localitățile aflate în scenariul galben, cu rata de infectare de peste 1 la mie, elevii din clasele V-VII și IX-XI fac în continuare cursuri online.

Lista poate fi descărcată de aici

Un alt instrument pe care-l pot folosi părinții este harta localităților creată de echipa proiectului Romanian Economic Impact Monitor. Cercetătorii au adăugat pentru părinții, elevii și profesorii din România o funcție “Școală” care poate fi selectată din partea dreaptă și care indică scenariul școlii/școlilor din acea localitate.

Foto: © Michele D’Ottavio | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Articolul BREAKING Lista oficială a scenariilor în care se redeschid școlile după Paște, pe localități și județe, publicată de Ministerul Educației apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă