BREAKING Florin Cîțu, despre acuzația că este ”primul epidemiolog al țării”: Nu comentez declarațiile celor din opoziție

2 săptămâni in urmă 18

Premierul Florin Cîțu a declarat, vineri, la Cluj, că nu comentează ”declarațiile celor din opoziție”, întrebat fiind cum comentează acuzațiile lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al sănătății, care a spus vineri că șeful guvernului ar fi ajuns ”primul epidemiolog al țării”.

”Nu comenetez declarațiile, vă dați seama cum ar fi să comentez declarațiile celor din opoziție în fiecare zi, nu aș avea timp (…) Opinii personale nu comentez. Dar aș vrea să îi asigur pe români că guvernarea este solidă, coaliția funcționează, ieri a fost un prim pas important, am avut o ședință de guevrn, în care lucrurile au mers foarte bine, nu a fost nicio problemă”, a spus Cîțu, care a revenit cu precizarea că ”nu comentez declarațiile unei persoane care acum este în opoziție”.

Întrebat cum comentează declarația lui Vlad Voiculescu despre ”epoca epolețilior”, despre care spunea că a crezut că a trecut, Cîțu a declarat: ”Sunt acuzații pe care le aud în Parlament de foarte multe ori, dar de la opoziție. ”

Premierul a mai spus vineri că numărul de vaccinări ar fi crescut în ultimele zile.

”Să ne uitam la cifre, nu scade numarul, din contra, numărul vaccinurilor creste, va crește si fluxul. Da, nu mai sunt persoane care stau pe lista de asteptatre, dar capacitatea a crescut”, a mai spus Cîțu.

Cîțu a mai spus că în nici o ședință de guvern, vicepremierul Dan Barna nu i-a prezentat vreo notă de informare referitoare la o altă acuzație formulată de fostul ministru al sănătății, care sugera că nu se raporteaza numarul real de morti de COVID.

”Îi cer public lui Dan BArna, care e corodnator al MS, să explice o astfelde situatie. Daca stia de acest lucru, ce masuri a propus
?”, a mai spus Cîțu.

Citește și

VIDEO Voiculescu, atac dur la premierul Cîțu: S-a transformat în primul epidemiolog al țării, vorbea despre lucruri pe care nu le cunoștea. Și-a permis să ”ievalueze” o echipă pe care nu o cunoștea, exact ca Tudorel Toader acum câțiva ani

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă