BREAKING Cei 45 de studenti la Drept care au copiat la examene au fost exmatriculati. Decizia a fost anuntata de rectorul Universitatii Bucuresti

2 luni in urmă 3

Rectorul Universitatii din Bucuresti, profesorul Marian Preda, a facut marti o declaratie cu privire la propunerea Facultatii de Drept de exmatriculare a 45 de studenti care au fraudat examenele din sesiunea de iarna 2021.

"Este o situatie care a suscitat atentia intregii opinii publice si cred ca este momentul sa vin cu o serie de clarificari. Am analizat cu mare atentie propunerea de exmatriculare pe care am discutat-o si cu colegii mei prorectorii. Am citit memoriul studentilor in discutie.

Dovezile care stau la baza deciziilor arata fara niciu dubiu ca studentii au incalcat regulamentul facultatii in repetate randuri. Avem si marturiile unor studenti. In consecinta, Consiliul Facultatii a votat cu larga majoritate propunerea de exmatriculare.

Nu as vrea sa trecem usor peste componenta morala a situatiei cu atat mai mult cu cat studentii sunt cei care vor infaptui justitia in viitor.

Validez propunerea de exmatriculare ca urmare a fraudei constatate de Consiliul Facultatii de Drept. Pentru fraudarea examenelor nu exista decat o singura consecinta: exmatricularea", a spus rectorul Marian Preda.

Consiliul Facultatii de Drept si decanul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti vor inainta rectorului propunerea de exmatriculare a 45 de studenti din anul I, pentru fraudarea unor examene din sesiunea din februarie, a anuntat universitatea, vineri seara. "Prin dimensiunea sa, aceasta este o decizie unica in istoria Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti", spun reprezentantii institutiei de invatamant.
Citeste si:

Autostrada de 440 de kilometri care ar urma sa fie terminata pana in 2024. "Lucrarile ar trebui sa dureze doi ani in zona usoara"VIDEO Sotia criminalului de la Onesti a fost retinuta pentru 24 de ore. Femeia este acuzata de complicitate la lipsire de libertateParlamentar PNL, despre deputatul PSD Daniel Ghita, fost luptator K1: Avem un Sosoc si in Camera Deputatilor! Cand nu doarme, face circ!Povestea impresionanta a lui Adrian Krainer, profesorul care a gasit leac contra unei boli mortale. Are origini romane si e printre favoritii la premiul NobelVIDEO Imagini spectaculoase cu lotul 1 al autostrazii Pitesti-Sibiu. "Constructorul austriac Porr avanseaza intr-un ritm sustinut"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă