Brazilia riscă enorm! Ar putea fi exclusă din calificările pentru Mondial după scandalul de la meciul cu Argentina!

1 lună in urmă 30

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2021, 10:16 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 10:33

Brazilia riscă enorm. Dacă FIFA consideră că suspendarea meciului cu Argentina din cauza autorităților sanitare a fost implicare politică, Brazilia ar putea fi suspendată din preliminarii. În acest caz, adio Campionatul Mondial din 2022!

În cel mai bun caz, meciul Brazilia - Argentina, întrerupt duminică în minutul 5, ar putea fi rejucat, dar într-un calendar foarte condensat e dificil de găsit o dată pentru reprogramarea „clasicului” AmSud în aceste preliminarii.

Voiau să-i expulzeze imediat pe cei patru jucători ai Argentinei

Brazilia riscă foarte mult, după ce oficialii Anvisa (Agenția Națională de Monitorizare a Sănătății) au pătruns pe teren, pentru a reține patru internaționali argentinieni: Emiliano Martinez, Cristian Romero, Lo Celso și Buendia

Toți veneau de la cluburi din Premier League și, pentru că Marea Britanie e considerată „zona roșie” în Țara Cafelei, ar fi trebuit să stea în carantină. Anvisa voia să-i expulzeze imediat pe cei patru albicelești!

Gianni Infantino, președintele FIFA: „O nebunie”

Potrivit AS, este posibil ca Brazilia să piardă la „masa verde”, 0-3. Sau, dacă FIFA ajunge la concluzia că suspendarea partidei din cauza Anvisa a fost implicare politică, naționala Braziliei ar putea fi exclusă din preliminariile CM 2022. Ar însemna adio, Mondial!

Gianni Infantino, președintele FIFA, a descris dur ce s-a întâmplat la Sao Paulo: „Autorități, poliție, agenți de securitate au oprit meciul și au scos jucătorii de pe teren. O nebunie”.

S-ar putea ajunge la TAS!

Dacă forul de la Zurich va lua o decizie radicală, „dosarul” va ajunge la TAS. Și tribunalul sportiv de la Lausanne va da verdictul final.

VIDEO Basarab Panduru: „Am avut două oferte din Brazilia! De la Fluminense și Internacional Porto Alegre”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Kun Aguero, surprins neplăcut la Barcelona: „La City nu se întâmpla asta”

Topul celor mai scumpe echipe » Bayern Munchen, depășită de Arsenal și Everton

Playtech: ȘOC! Larisei Dragulescu i s-a PRĂBUȘIT tavanul apartamentului din Militari Residence! Vedeta e furioasă, imaginile sunt horror


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă