Brazilia - Argentina se poate juca pe Arena Națională. Anunțul făcut de președintele FIFA

1 lună in urmă 1

Liga 1: Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Unele dintre ele ar putea să se joace în Europa, iar asta pentru că multe cluburi refuză să-i lase pe jucători să facă o deplasare atât de mare până în America de Sud, mai ales pe timpul pandemiei.

Astfel, pentru a evita astfel de probleme, președintele FIFA, Gianni Infantino, a făcut această propunere. Printre orașele luate în calcul se numără și Bucureștiul, așa că un duel Brazilia - Argentina este posibil pe Arena Națională.

Anunțul a foct făcut de publicația uruguayană Ovacion, care precizează că orașele disponibile ar fi București, Budapesta sau Atena.

Majoritatea cluburilor sud-americane nu sunt de acord cu propunerea făcută, pentru că ar terbui să-și trimită ele, de această dată, jucătorii foarte departe, ceea ce înseamnă oboseală, diferență de fus orar, altitudine, climă și timp pierdut.

Pentru ca această propunere să devină realitate, ea trebuie votată de națiunile sud-americane, încă până acum, nu întrunește majoritate.

Etichete: arena nationala , argentina , cupa mondiala , brazilia , cupa mondiala 2022 , gianni infantino , preliminarii cm 2020
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă