Brazilia: A început campania de vaccinare anti-COVID

1 lună in urmă 19

Brazilia, una dintre țările care duce greul pandemiei, a început de astăzi campania de vaccinare împotriva COVID. Asta după ce autoritățile sanitare au aprobat de urgență două vaccinuri: Sinovac, produs în China și cel dezvoltat de Astra Zeneca și Oxford.

18 Ianuarie 2021, 12:57 |

Vaccinarea in Brazilia

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Prima persoană imunizată a fost o asistentă medicală, de 54 de ani, din Sao Paolo. Prioritate vor avea angajații din Sănătate, persoanele peste 60 de ani și membrii comunităților indigene.

Brazilia a fost țară unde s-a testat cel mai mult vaccinul chinezesc Sinovac, utilizat și în China, Indonezia și Turcia.

Acest ser l-a primit ieri și vicepreședintele turc. Este al treilea înalt oficial de la Ankara vaccinat cu Sinovac, după președintele Erdogan și ministrul Sănătății.

ŞTIRILE ZILEI

CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS

Brazilia: A început campania de vaccinare anti-COVID Bilanț COVID-19 România | 1.509 noi cazuri de infectări, în ultimele 24 de ore. 50 de pacienți au murit, iar 1.084 sunt internați la ATI Etapa a 2-a de vaccinare: Profesorii nu se vor programa individual, școlile vor face acest lucru STS: Platforma informatică pentru programare la vaccinare anti-COVID este din nou funcțională. Pot apărea întreruperi de scurtă durată în accesarea platformei Israel: Un studiu relevă succesul campaniei de vaccinare, după o lună de la debut Franța: Scene fără actori, săli fără spectatori Restricții în Europa, în așteptarea imunizării colective Speriați că ar putea face șoc anafilactic, mulți români care au astm sau diverse alergii refuză vaccinarea. Dr. Radu Țincu: "Din punctul meu de vedere, o persoană care are alergii se poate vaccina fără niciun fel de risc" CAMPANIE TVR VACCINARE COVID-19. Se pot vaccina persoanele care suferă de alergii? Asistenta Mihaela Anghel, primul român vaccinat împotriva SARS-CoV-2, a primit a doua doză de ser: "Mi-e dor să lucrez cum lucram înainte"

StirileTVR.RO PE FACEBOOK

TVR +

Canalul TVR YouTube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă