„Bravo, ai stil! Celebrities” revine astăzi cu sezonul 7 la Kanal D. Concurentele sunt pregătite să-i impresioneze pe jurați

1 lună in urmă 33

Așteptarea a luat sfârșit! „Bravo, ai stil! Celebritites” revine în această seară la Kanal D cu sezonul numărul 7. Ilinca Vandici a făcut primele declarații despre începerea emisiunii pe care o moderează.

Doar câteva ore ne mai despart de marea premieră a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities!”. În această seară, la ora 22:30, se va da startul celui mai fabulos sezon al celei mai iubite emisiuni de fashion din România, cele 9 concurente care au acceptat provocarea stilistică care le va transforma din celebrități, în adevărate repere de stil, sunt gata de întâlnirea cu telespectatorii.

Emoțiile sunt uriașe, atât pentru concurente, care își doresc să îi impresioneze pe cei trei jurați și să câștige simpatia celor din fața micilor ecrane, cât și pentru mebrii juriului și prezentatoarea emisiunii, care au așteptat cu nerăbdare debutul sezonului.

Primele calificative oferite de cei trei jurați, Maurice Munteanu, Tibi Clenci și Raluca Bădulescu, vor stârni adevărate furtuni de emoție printre aspirantele la marele titlu de cea mai stilată celebritate din România.

Cine sunt concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Olga Verbițchi, Otniela și Ioana Filimon și-au pregătit minuțios arsenalul stilistic, pentru prima ediție a noului sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”; iar poveștile care le „îmbracă” și le susține propunerile lor vestimentare sunt dintre cele mai îndrăznețe și neobișnuite.

sensy-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Ne-a fost dor, de abia așteptăm reîntalnirea cu telespectatorii, vă promitem un spectacol de zile mari. Am fost surprinsă să văd cât de determinate sunt concurentele să vă cucerească și să îi impresioneze pe jurați. Să fiți diseară cu ochii pe noi!”, a declarat Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D.

Nu ratați premiera „Bravo, ai stil! Celebrities”, în această seară, la ora 22:30, la Kanal D. Competiția stilului și atitudinii poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă