Brănescu a vorbit deschis despre situația de la Poli Iași: "Doar unii jucători sunt plătiți, pot să scriu o carte"

3 săptămâni in urmă 12

  • UCL: Liverpool - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

"Din România nu ştiu de oferte, dar din străinătate ştiu de ceva discuţii. Eu însă vreau să-mi fac treaba până la capăt cât voi fi aici. Ce va fi, va fi. Sunt cluburi din străinătate care mă vor pentru că sunt un jucător care a evoluat mai mult afară. În România doar la Dinamo am jucat doi ani şi aici. Iar atunci când ai evoluţii apreciate cineva tot timpul se uită la tine. Dar nu vreau să mă gândesc acum la ce voi face mai departe, mă concentrez doar pe meciul care urmează", a spus portarul.

Brănescu: "Nu cred că a fost o zi de când am venit la Poli Iaşi să nu fie un moment greu"

Brănescu a menţionat că din luna ianuarie, de când a venit la CSM Poli Iaşi, nu a fost zi fără un moment greu. "Nu cred că a fost o zi de când am venit la Poli Iaşi să nu fie un moment greu. Ar trebui să scriu o carte ca să le enumăr pe toate. Tocmai de asta trebuie să ne bucurăm pentru fiecare victorie pentru că nu am întâmpinat o situaţie uşoară la Iaşi. Momentele cele mai grele au fost când am fost egalaţi sau am pierdut în ultimele minute ale partidelor. Era frustrant că nu reuşeam să ţinem de scor", a explicat el.

Portarul susţine că echipa moldoveană are şanse de a se salva de la retrogradare, chiar dacă începe play-out-ul de pe ultimul loc al clasamentului.

"Era important să ne legăm de celelalte echipe pentru începutul acesta de play-out. Ne aşteaptă 9 meciuri de foc, dar trebuie să mergem încrezători să adunăm multe puncte. Fiecare punct şi moment în joc va fi foarte dificil. Sunt puţine puncte şi cu două victorii poţi să te ridici, iar cu două înfrângeri poţi să spui la revedere. Nimeni nu e favorit, fiecare poate câştiga cu fiecare. Ar fi păcat ca Iaşi să nu mai aibă echipă în Liga I, pentru că e un oraş foarte mare. Ţinând cont de ce potenţial financiar are acest oraş, această echipă n-ar avea voie să lipsească din play-off în fiecare an. Când te uiţi şi vezi o grămadă de firme în oraş... ar trebui să susţină sportul, nu numai fotbalul", a precizat fotbalistul.

Brănescu: "Nu am crezut că voi vedea să fie plătiți doar unii jucători, nu e normal"

"Trebuie să rămânem uniţi. Dar avem nevoie de ajutor şi din afară pentru a rămâne uniţi... pentru că s-a întâmplat ceva aici ce nu credeam că voi vedea în fotbal vreodată. Să fie plătiţi doar unii jucători. Şi nu e normal pentru ceilalţi. Sper să se rezolve situaţia pentru că unitatea grupului a reuşit să adune aceste 9 puncte în ultimele 4 meciuri", a adăugat Brănescu.

Transferat la 13 ianuarie 2021, Laurenţiu Brănescu a jucat în 13 partide pentru CSM Poli Iaşi. Conform datelor publicate de club, el a apărat 69 de şuturi ale adversarilor, având 26 de parade decisive.

Contractul jucătorului cu CSM Poli Iaşi este valabil până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Agerpres

Etichete: laurentiu branescu , jucatori poli iasi , branescu poli iasi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă