Bragadiru şi Chiajna ies din carantină în această seară

1 lună in urmă 32


Localităţile Bragadiru şi Chiajna, din judeţul Ilfov, ies din carantină începând de vineri, ora 22:00, potrivit unui anunţ al Prefecturii Ilfov, citat de Agerpres.


"În urma evaluării analizelor de risc ale comunităţilor din oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna, judeţul Ilfov, înaintate de către DSP Ilfov, a fost avizată ridicarea carantinei zonale pentru oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna", anunţă Instituţia Prefectului Judeţului Ilfov.


Prefectura Ilfov susţine că rata de infectare se menţine ridicată şi face apel la responsabilitatea cetăţenilor. În oraşul Bragadiru se înregistrează o incidenţă de 5,55 la mia de locuitori, iar comuna Chiajna raportează 3,50 cazuri COVID la 1.000 de locuitori.


Autorităţile precizează că este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.


De asemenea, activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă