Botosani se asteapta la ce e mai rau in partida cu Shkendija! Exersam si penalty-urile. Probabil vor fi jucatori care nu vor sa bata!

2 months ago 3

Botosani porneste ca favorita in disputa cu macedonenii de la Shkendija, insa patronul Valeriu Iftime este rezervat inaintea meciului.

Lipsa de experienta in cupele europene a moldovenilor il pune pe ganduri pe Iftime, care se teme de posibilele lovituri de departajare:

"E un meci complicat pentru noi, pentru ca nu avem experienta acestor meciuri. Sper sa depasim emotia si tracul. Una peste alta cred ca este un meci important, se joaca fara spectatori si cred ca asta este o problema in tot fotbalul. Sper ca diseara sa jucam frumos si sa ne calificam.

Totul la calificare. E greu sa ai o strategie atata timp cat se joaca un meci. Trebuie sa iei in calcul absolut orice. Se joaca cu calificarea pe masa. E greu sa spun ca ma duc sa atac, pentru ca e un singur meci. Trebuie sa imi fac calculele pentru calificare. Exersam si penalty-urile, bineinteles. Probabil vor fi si la mine jucatori care nu vor vrea sa bata. Conteaza nivelul lor de oboseala, psihicul. Sa stiti ca nu numai la CFR s-au intamplat astfel de lucruri. Sunt jucatori care nu isi asuma sa bata penalty-uri si nu trebuie sa ii judecam", a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.

Patronul de la Botosani a facut referire la eliminarea CFR-ului din preliminariile Champions League, la loviturile de departajare, cand Dan Petrescu a declarat:

"Alegerile sunt sigur ca vor fi comentate. Au fost simple, pentru ca ceilalti n-au vrut sa bata. Trebuia sa bata Deac, era obligat. Cei care au batut sunt doar aia care au vrut sa bata", spunea antrenorul CFR-ului.

Golofca a ratat atunci lovitura decisiva de la 11 metri si Dinamo Zagreb a eliminat-o pe CFR Cluj la loviturile de departajare.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools