Borussia Dortmund ține cu dinții de Erling Haaland: ”Cine ar accepta asta?”

2 săptămâni in urmă 11

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Bundesliga: Bayern Munchen - Borussia Monchengladbach, vineri, 21:30, Digi Sport 1

În tricoul lui Dortmund, norvegianul a impresionat, astfel că a atras atenția a numeroase cluburi uriașe din Europa.

Borussia Dortmund ține cu dinții de Erling Haaland: ”Cine ar accepta asta?”

Printre cluburile interesate de Haaland se numără Real Madrid, Barcelona, Manchester City sau Paris Saint Germain, însă atacantul norvegian a anunțat recent că echipele din Spania au prioritate pentru obținerea semnăturii sale.

Contractul lui Haaland cu formația din Bundesliga va expira abia în vara anului 2024, însă șansele ca norvegianul să plece mai devreme de la Dormund sunt foarte mari.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Chiar dacă oficialii de la Dortmund au anunțat recent că formația are resursele financiare pentru a-l convinge pe Erling Haaland să rămână, președintele echipei, Hans Joachim Watzke a declarat că acest lucru va fi foarte greu de făcut. Totuși, oficialul de la Dortmund a ținut să îi asigure pe suporteri că Haaland nu va pleca în această iarnă.

Erling Haaland nu va pleca în ianuarie în niciun caz. Cine ar accepta să vândă un atacant european de top în timpul perioadei de transferuri din iarnă, mai ales că nu este nevoie să facă asta? Anul viitor? Cu siguranță că va fi foarte dificil să îl păstrăm, dar fără nicio îndoială ne dorim acest lucru și vom încerca să îl convingem să rămână”, a declarat președintele Borussiei Dortmund, Hans Joachim Watzke pentru Spiegel.de.

  • Erling Haaland are 19 goluri și 5 pase decisive în 16 meciuri în acest sezon, în toate competițiile.
  • 150 de milioane de euro este cota de piață a lui Haaland, potrivit Transfermarkt.

Discuții între Dortmund și impresarul lui Haaland, Mino Raiola

Directorul general al clubului din Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a declarat că Real Madrid este "foarte interesată" de Haaland, însă Borussia va face tot ce poate pentru a-l păstra pe starul norvegian.

Anterior, directorul sportiv de la Borussia Dortmund, Michael Zorc, a anunțat că vor exista discuții între Haaland și conducerea clubului în viitorul apropiat.

"Indiferent unde mergi, toată lumea îţi vorbeşte de Erling Haaland. Singurul lucru pe care îl ştiu cu siguranţă este că Real Madrid este foarte interesată de el. Acum aş putea numi alte 25 de echipe. Însă asta ştiu cu certitudine. S-ar putea să plece, dar ar putea la fel de bine să rămână. Cred că Haaland este mai potrivit fotbalului din Spania decât celui din Anglia. Toate echipele de top din Europa îl vor pe Haaland, dar în special Real Madrid.

Acum câteva zile, am avut o conversaţie bună cu Mino Raiola (n.r. - impresarul lui Haaland). Convorbirea telefonică a fost destul de prietenoasă. Cu siguranţă vom mai avea o conversaţie în următoarele săptămâni. Accentul se pune pe dezvoltarea generală a lui Haaland. Ca şi în cazul lui Lewandowski, mi-aş dori să fiu mândru de Erling, la un moment dat, dacă va câştiga Liga Campionilor. Personal, cred că ar putea să mai rămână în Bundesliga", a declarat Watzke pentru cotidianul Bild.

Etichete: real madrid , borussia dortmund , bundesliga , erling haaland

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă