Borussia Dortmund reacţionează, după ce tatăl lui Erling Haaland şi Mino Raiola au făcut turul Europei

1 lună in urmă 20

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Borussia Dortmund reacţionează în cazul lui Erling Haaland

"Prea puţin contează ce se întâmplă în acest sezon şi în următorul, noi nu avem nevoie să apelăm la credite, să vindem jucători urgent sau să concediem oameni", a asigurat Watzke în acest interviu publicat în ajunul primei manşe a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor cu Manchester City, în ciuda faptului că gruparea germană a avut pierderi financiare din cauza crizei generate de pandemia de Covid-19.

Agentul lui Erling Haaland, Mino Raiola, face turul Europei pentru a afla cine e dispus să plătească 150 de milioane de euro pentru norvegianul care face furori în acest sezon. 

"Suntem sub presiune, ceea ce este un bun punct de plecare în situaţia actuală", a mai spus Watzke, reacţionând la remarcile alarmiste ale lui Mats Hummels, fundaşul Borussiei, după înfrângerea de sâmbăta trecută din campionat cu Eintracht Frankfurt, care a dus echipa la 7 puncte distanţă de un loc calificativ pentru Liga Campionilor, cu şapte etape înainte de final.

"Să nu ne calificăm pentru Liga Campionilor ar fi o catastrofă sportivă şi financiară, iar noi nu suntem departe de asta", a afirmat Hummels, precizând că "vor exista consecinţe financiare, care ne vor împiedica să cumpărăm un jucător sau ne vor obliga să vindem un jucător pe care vrem să-l păstrăm".

Erling Haaland, dorit de "granzii" Europei

Borussia Dortmund, club cotat la bursă, a anunţat pierderi de 26,3 milioane euro pentru primele şase luni ale sezonului în curs, iar cifra de afaceri în cursul aceleiaşi perioade a scăzut de la 236,6 la 177,4 milioane euro.

În vârstă de 20 de ani, norvegianul Haaland interesează mai multe mari cluburi din Europa, între care Real Madrid, Barcelona, Manchester City şi Manchester United. Recordul său de goluri în Liga Campionilor (20 în 14 meciuri de la debutul său în septembrie 2019) face din el un fenomen de precocitate.

Manchester City - Borussia Dortmund, azi, de la ora 22:00, LIVE pe Digi Sport 2

Haaland are 33 de goluri în 32 de partide în acest sezon, iar jucătorul de 20 de ani este dorit de multe cluburi din elita fotbalului european.

Atacantul se poate remarca din nou marți seară când Dortmund joacă pe terenul lui Manchester City, în prima manșă din sferturile UEFA Champions League, în direct la Digi Sport 2, de la ora 22:00.

Etichete: borussia dortmund , hans joachim watzke , erling haaland
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă