Borussia Dortmund nu renunță la Haaland: ”Avem o strategie clară să intrăm alături de Erling în următorul sezon”

3 săptămâni in urmă 16

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Fereastra de transferuri se apropie, iar marile cluburi europene se luptă pentru serviciile atacantului norvegian.

Borussia Dortmund este hotărâtă să îl păstreze pe Erling Haaland

Norvegianul Erling Haaland a stârnit interesul mai multor cluburi din Europa, între care Real Madrid, Barcelona, Manchester City și Manchester United.

Recordul său de goluri din Champions League este unul fabulos (20 de goluri în 15 meciuri), iar tânărul atacant a devenit, alături de Kylian Mbappe, unul dintre cei mai doriți fotbaliști ai momentului.

Agentul Mino Raiola și tatăl fotbalistului, Alf-Inge, au pornit într-un tur al Europei, așa cum notează presa internațională, pentru a discuta cu mai multe cluburi de top în vederea unui transfer.

Cu toate acestea, Dortmund nu este pregătită pentru despărțirea de starul ei, iar directorul sportiv al clubului, Michael Zorc, a confirmat încă o dată intenția de a-l păstra cu orice preț pentru încă un sezon pe Haaland.

Prefer să rămân la felul în care arată contractul și la felul în care au decurs, săptămâna trecută, discuțiile directe cu reprezentanții lui Haaland. Avem o strategie clară să intrăm alături de Erling în următorul sezon”, a afirmat Zorc pentru ARD, citat de BvB Buzz.

Erling Haaland ar fi ales Madridul

Jose Angel Sanchez, directorul sportiv al Realului, ar fi fost informat de Alf-Inge Haaland, tatăl jucătorului care străluceşte la Borussia Dortmund, că Erling abia aşteaptă să îmbrace tricoul Realului pe stadionul Santiago Bernabeu.

Transferul norvegianului în vară devine posibil, chiar dacă Borussia Dortmund spune din nou că jucătorul este intangibil în acest an. Pe lângă Real, Barcelona este şi ea gata să găsească sursele de finanţare necesare, iar Manchester City şi Liverpool sunt de asemenea interesate de mutare.

  • Cu 33 de goluri și 10 pase decisive a contribuit Haaland pentru Borussia în acest sezon.
  • 110 milioane de euro este cota de piață a lui Erling Haaland.
Etichete: real madrid , borussia dortmund , erling haaland
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă