"Boom"! PSG îl pierde pe Kylian Mbappe, dar cumpără doi dintre cei mai buni fotbalişti din lume

1 lună in urmă 16

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

PSG îl pierde pe Mbappe şi îi vrea pe Kane şi pe Salah

Parizienii s-au reorientat rapid, după ce şi-au dat seama că-l vor pierde pe campionul mondial pentru care au plătit 160 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, în 2017.

Conform presei din Franţa, PSG vrea să dea două lovituri pe piaţa transferurilor în această vară, cu care să acopere golul lăsat de plecarea lui Mbappe. Telefoot anunţă un adevărat "boom" în perioada de mercato din vară: Harry Kane (Tottenham) şi Mohamed Salah (Liverpool) sunt jucătorii doriţi de campioana Franţei.

Cei doi au situaţii complicate la cluburile de care aparţin şi îşi doresc să plece în vară. Presa engleză a scris că Harry Kane s-a săturat şi vrea să plece de la Totenham în vară, din cauza performanţelor slabe ale echipei. Mohamed Salah are o relaţie tensionată cu Jurgen Klopp şi plecarea sa de la Liverpool pare iminentă.

De acest context vrea să profite PSG, care îl pierde pe Mbappe, dar e gata să facă orice pentru a-şi asigura serviciile altor două staruri din fotbalul mondial. Francezii ar urma să obţină o sumă consistentă în schimbul transferului lui Mbappe, iar aceasta ar urma să acopere mare parte din banii pentru achiziţionarea lui Kane şi a lui Salah.

profimedia-0576569647

Harry Kane şi Mohamed Salah / Foto: Profimedia
Etichete: psg , harry kane , mohamed salah , kylian mbappe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă