Bonurile de masă pentru cei care vaccinează anti-COVID vor fi eliberate din septembrie. Ce condiții trebuie îndeplinite

2 luni in urmă 34

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat joi, 12 august, că bonurile de masă pentru cei care se vaccinează împotriva COVID-19 vor fi oferite începând cu luna septembrie 2021.

Ministrul preconizează că cei care se imunizează vor primi bonuri, cel mai probabil, începând din luna septembrie, potrivit europafm.ro.

Ioana Mihăilă a mai declara că doar cei care se vaccinează complet primesc tichetul de 100 de lei.

Potrivit ministrului Sănătății, persoanele care se vaccinează vor primi tichetele chiar de la centrele de imunizare, după ce au făcut schema completă.

Coaliţia de guvernare a agreat soluţia acordării de bonuri de masă pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID, a declarat, marţi, ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă.


Potrivit ministrului, bonurile vor avea valoare nominală de 100 de lei şi constituie o măsură de stimulare a vaccinării împotriva SARS-CoV-2.

"În ceea ce priveşte măsurile de stimulare, am agreat o măsură care a fost propusă şi anume bonuri de masă pentru cei care se vaccinează de acum încolo şi urmează să vedem posibilităţile tehnice pentru a organiza loterii pentru persoanele vaccinate.

Propunerea este de aproximativ 100 de lei pentru un bon de masă, pentru vaccinare completă - a doua doză de Pfizer sau prima doză de Johnson", a declarat Mihăilă, care a participat la şedinţa coaliţiei de guvernare care are loc la Palatul Parlamentului.

Citeste si:

Numărul persoanelor vaccinare în ultimele 24 de ore a crescut la aproape 13.000. Câte reacții adverse s-au înregistrat

Mii de oameni injectați în Germania cu soluție salină în loc de ser anti-COVID. Poliția investighează dacă asistenta vinovată a acționat cu intenție

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă