Bonetti out, Rednic in! Oficialii lui Dinamo au explicat situația echipei: "Poate contesta decizia în instanță"

1 lună in urmă 21

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Zăvăleanu a explicat că Bonetti a fost demis după ce a refuzat oferta de reziliere amiabilă a contractului. Mircea Rednic ar putea prelua oficial echipa după ce campionatul va fi întrerupt, la începutul lunii octombrie, când vor avea loc meciurile echipelor naționale:

"De vreo două ore nu mai este antrenorul lui Dinamo. Am avut un motiv foarte bine întemeiat, am așteptat să se rezolve amiabil problema pe care o aveam cu domnul Bonetti, iar cum acest lucru nu s-a întâmplat... Noi i-am trimis o propunere de reziliere, pe care nu a semnat-o, iar dumnealui nu a mai avut niciun fel de discuție cu noi, decât prin intermediul avocaților. El a fost plătit la zi înainte de a trimite această propunere.

Nu știu care a fost situația cu boala, dar cert este că s-a așteptat o terminare amiabilă a acestui contract, având în vedere relația domnului Bonetti cu Dinamo. Această reziliere nu s-a întâmplat, astfel că după înfrângerea rușinoasă cu FCSB s-a ajuns aici.

Domnul Bonetti are dreptul să conteste această decizie în instanță. În pole-position pentru postul de antrenor se află domnul Rednic, dar până la pauză internațională ar putea rămâne antrenor interimar domnul Colceag. Eu nu particip la discuțiile de natură tehnic, nu aleg jucătorii și antrenorii, doar alegem pachete care țin de contract. Ne asigurăm că totul este în regulă acolo, nu intervenim în decizii de natură sportivă", a spus Răzvan Zăvăleanu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Situația de pe banca tehnică a lui Dinamo va fi rezolvată la începutul lunii octombrie, când va exista o pauză competițională pentru meciurile României din preliminariile Cupei Mondiale 2022 (8 octombrie în Germania și 11 octombrie cu Armenia, în Ghencea). 

  • 4 mandate a avut Mircea Rednic pe banca lui Dinamo: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iunie 2019.
  • 167 de meciuri și un titlu de campion al României a adunat Rednic la Dinamo, ca antrenor.
Etichete: dario bonetti , mircea rednic , digi sport special , antrenor dinamo , razvan zavaleanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă