Bonetti, în război cu Dinamo! Italianul i-a dat în judecată pe "câini"

3 zile in urmă 16

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Tehnicianul italian a fost apreciat de suporteri de-a lungul timpului pentru atașamentul pe care l-a arătat față de club, însă când vine vorba de rezultate, în afară de victoria istorică de la Liberec, acesta nu se poate lăuda cu mai nimic.

Dario Bonetti a dat Dinamo în judecată

Antrenorul contestă în instanță faptul că i s-a reziliat unilateral contractul, anunță playsport. Totuși, dinamoviștii s-au folosit de lege, care spune că în primele 60 de zile de la intrarea în insolvență, societatea poate rezilia orice contract, chiar și unilateral, fără alte compensații.

"Dat fiind faptul că părțile au semnat Contractul la data de 14.07.2021, când Dinamo se afla în procedura de insolvență, astfel încât noțiunea de 'contract în derulare', astfel cum este precizat de către art.123 nu se regăsește în situația prezentă, dedusă judecății. Mai mult decât atât, un aspect important de observat, contractul a fost aprobat și semnat de către administratorul judiciar. 

În plus, contractele în derulare, odată asumate sau contractele încheiate în cadrul procedurii de insolvență – situația de față – reintră sub regimul de drept comun al contractelor", a spus avocatul lui Bonetti, potrivit sursei citate.

Răspunsul lui Zăvăleanu, după ce Bonetti a cerut să fie repus în funcție

Administratorul judiciar al lui Dinamo a oferit un răspuns scurt și răspicat în speța Bonetti.

"Ne judecăm! Aparent, dumnealui urmărește să se întoarcă la Dinamo. Aparent! Va fi un dosar asociat care nu are nicio legătură cu planul de reorganizare, nu-l poate afecta în niciun fel. Ne-am asumat acest lucru, ne așteptam", a transmis Zăvăleanu, conform sursei citate.

Etichete: dinamo , dario bonetti , judecata , zăvăleanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă