Bomboane, caramele şi costume înfricoşătoare. Cum aşteaptă românii sărbătoarea de Halloween

1 lună in urmă 30

Halloween-ul devine o sărbătoare din ce în ce mai populară şi în ţara noastră. Aşa se face că, noaptea trecută, mulţi copii s-au costumat în personaje înspăimântătoare şi nu s-au lăsat până n-au sculptat cu mâna lor dovleci. Nişte copii mari sunt şi soţii Apetrei. Aseară, clujenii şi-au decorat casa de Halloween şi au invitat toţi copiii din vecini să-i colinde, pentru a se alege cu dulciuri. Exact ca la americani.

Soţii Apetrei au vrut să sărbătorească Halloweenul, anul acesta, exact ca în filmele americane. Cei doi şi-au umplut curtea din satul Dezmir cu decoruri cât mai înfricoşătoare. Iar acum locuinţa lor a devenit o adevărată atracţie pentru părinţii şi copiii care locuiesc în zonă.

Vlad si Andreea Apetrei: Suntem pasionaţi de a decora diverse ocazii: Crăciun, halloween
Sotia a zis hai să facem nişte dovleci. Eu am intrat repede pe siteuri şi am comandat diferite decoraţiuni. Avem vrăjitoarea care aşteaptă copiii cu bomboane, caramele avem pisicuţa vrăjitoarei.

Sărbătoarea de Halloween, tot mai populară

Tinerii au călătorit în Statele Unite, cu mai mulţi ani în urmă şi au simţit intens spiritul sărbătorii de Halloweem. Trick or treat sau "ne daţi ori nu ne daţi" este parola pe care cei mici trebuie să le-o spună, acum, pentru a se alege cu dulciuri.

Vlad şi Andreea Apetrei: Le vom oferi copiilor o şansă să se distreze, să se costumeze în persoanje să facă nişte poze şi să primească dulciuri.

Nu doar în casa soţilor Apetrei s-a sărbătorit Halloweenul, seara trecută. În toate colţurile ţării, copiii s-au îmbrăcat în costume înfricoşătoare, au montat pânze de păianjen peste tot şi s-au pictat pe faţă pentru a marca evenimentul din ce în ce mai popular. N-au rămas codaşi nici la sculptatul dovlecilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă