Bomba momentului: Florinel Coman a reziliat contractul de impresariere cu Giovani Becali! Starul lui Gigi Becali își poate negocia singur viitorul transfer | EXCLUSIV

2 luni in urmă 1

Din informațiile ProSport, Florinel Coman a reziliat contractul de impresariere cu firma coordonată de Giovani Becali!

Conform surselor ProSport, mai mulți agenți ar fi aflat de decizia fotbalistului și ar fi început deja să îi caute echipe în străinătate.

Acesta ar fi fost și motivul principal pentru care Florinel Coman ar fi decis să întrerupă colaborarea cu cel mai renumit agent de fotbaliști al României. Jucătorul FCSB ar fi fost dezamăgit că Giovani Becali nu a reușit să îi găsească un club puternic din străinătate care să plătească suma cerută de Gigi Becali, asta deși cel mai spectaculos transfer al anului, plecarea lui Valentin Mihăilă la Parma, a fost realizat tot prin Giovani!

Este posibil ca în perioada următoare, dacă nu va ajunge la un numitor comun cu un alt agent, Florinel Coman să își negocieze singur transferul de la FCSB!

Ce spunea Giovanni Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Vorbim de 15 milioane de euro”

Coman sigur va fi transferat. În iarna asta, nu, dar în vară cred că da. Unde va merge? Firește în Europa. Vorbim aici de 14 – 15 milioane de euro”, spunea recent Giovanni Becali.

The post Bomba momentului: Florinel Coman a reziliat contractul de impresariere cu Giovani Becali! Starul lui Gigi Becali își poate negocia singur viitorul transfer | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă