”Bomba” lui Mirel Rădoi, dezamorsată de Răzvan Burleanu? ”Există și geniști în Federație! Să nu mai folosească strategiile astea”

1 săptămână in urmă 18

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 22:17

157 citiri

”Bomba” lui Mirel Rădoi, dezamorsată de Răzvan Burleanu? ”Există și geniști în Federație! Să nu mai folosească strategiile astea”

După ce selecționerul Mirel Rădoi și-a anunțat iminenta plecare de la cârma naționalei României la capătul meciurilor din grupa preliminară pentru CM 2022, oficialii FR au intrat în alertă și încearcă să-l convingă să continue și pentru partidele de ”baraj”, dacă România va ajunge acolo.

"Există și geniști în Federație care pot să dezamorseze bombele astea, dar revenind la declarația lui Mirel, avem timp să stăm, să discutăm, să analizăm tot. Mirel va avea o întâlnire cu președintele, cu mine și vom pune la punct anumite lucruri. Orice lucru se poate întoarce.

Reacțiile sunt imprevizibile uneori. Probabil că și el a trăit în tensiune mare, știți ce i s-a întâmplat de-a lungul timpului la națională, criticile aduse. Toate se adună. Asta este, mai ai și astfel de reacții. Eu cred că va reveni la sentimente mai bune și va continua la echipa națională.

Da, m-a surprins, normal. Am fost în vestiar, l-am pupat, l-am felicitat, iar când am ajuns acasă era să fac un puseu de tensiune când am văzut la televizor. Să nu mai folosească strategiile astea, că mă lasă inima", a declarat la Digisport directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță.

Citeste si:

 ”Nu e obișnuit cu căpăceala, se mai alintă și el”

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a declarat că Mirel Rădoi nu a făcut bine când a anunţat că va renunţa la cârma primei reprezentativei după meciurile din noiembrie. "Aş vrea să...

Primul răspuns al Federației în cazul Mirel Rădoi. Când se încheie contractul selecționerului și cum poate fi prelungit

Având in vedere declaraţiile pe care selecţionerul Mirel Rădoi le-a făcut la finalul meciului cu Armenia, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a făcut mai multe precizări....

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă