Bombă în vinclu reușită de Damian Dussaut de la 35 de metri împotriva lui FC Botoșani! Gică Hagi, în extaz după reușita elevului său de la Farul Constanța | VIDEO

4 săptămâni in urmă 29

Damian Dussaut a reușit să deschidă scorul în FC Botoșani – Farul Constanța, 0-2, cu un șut extraordinar trimis în vinclu de la mare distanță, execuție care l-a făcut pe antrenorul Gică Hagi să exulte în fața băncii de rezerve.

Minutul 23 al meciului dintre FC Botoșani și Farul Constanța va rămâne cu siguranță întipărit pe viață în memoria lui Damian Dussaut, fotbalistul dobrogenilor care a reușit să deschidă scorul cu o execuție impresionantă.

Francezul a primit o pasă banală nu departe de mijlocul terenului pentru a continua acțiunea, însă a hotărât să își încerce norocul și a tras cu putere, iar mingea s-a oprit în vinclul porții apărate de Eduard Pap.

Damian Dussaut, gol senzațional împotriva lui FC Botoșani

Francezul Damian Dussaut a deschis scorul cu un șut superb pe terenul lui FC Botoșani, făcându-l pe antrenorul Gică Hagi să explodeze de bucurie în fața băncii de rezerve. Fotbalistul Farului Constanța a oprit o pasă la aproximativ 35 de metri de poarta lui Eduard Pap, a aruncat o privire spre goal-keeper-ul moldovenilor și a tras cu sete.

Mingea a plecat ca din tun din gheata lui Dussaut și s-a oprit în vinclu, fotbalistul alegând să celebreze în fața propriei bănci de rezerve, unde a fost felicitat și de Gică Hagi.

Damian Dussaut este născut în Franța, la Creteil, și joacă pentru Farul Constanța din 2019. În trecut, el a îmbrăcat de patru ori tricoul reprezentativei U20 a „cocoșilor galici”, iar la nivel de club a evoluat pentru echipe ca Valenciennes, Standard Liege, Saint Truiden și Dinamo București.

The post Bombă în vinclu reușită de Damian Dussaut de la 35 de metri împotriva lui FC Botoșani! Gică Hagi, în extaz după reușita elevului său de la Farul Constanța | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă