Bomba anului! Tabăra Zăvăleanu-Mureșan s-a înțeles cu Adrian Mutu să preia Dinamo! Războiul pentru puterea în club se duce cu Mircea Rednic, susținut de Nicolae Badea și DDB | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 16

ProSport detonează bomba anului în Liga 1: Adrian Mutu s-ar fi înțeles, verbal, cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, și cu Iuliu Mureșan, administratorul special, să preia Dinamo București!

Mutu, care nu se află în cel mai bun moment al său la U Craiova 1948, și-ar fi exprimat acordul de a prelua echipa alb-roșie.

Lupta pentru influență în clubul aflat în insolvență se duce însă cu toate armele, iar tabăra formată din Nicolae Badea (omul care bagă bani) și cei din DDB (ceilalți finanțatori ai echipei) continuă să susțină varianta Mircea Rednic.

Adrian Mutu la Dinamo este marea bombă pregătită de Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan! Cum s-ar putea produce o rocadă cu Mircea Rednic

ProSport a aflat că în ultimele zile s-au întețit negocierile pentru noul antrenor al lui Dinamo. Deși italianul Dario Bonetti nu a fost încă dat afară și și-ar fi anunțat disponibilitatea de a se întoarce la echipă, două tabere au lucrat în culise pentru a numi un alt tehnician.

Nicolae Badea, care are și susținerea celor din DDB, s-a întâlnit cu Mircea Rednic, așa cum ProSport a prezentat în exclusivitate, la birourile sale de la Computerland. Părțile au negociat detalii de principiu, fără însă ca administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, sau cel special, Iuliu Mureșan, să fie consultați sau să participe la discuții.

Este cunoscută, de altfel, relația rece dintre Mureșan și Rednic, după ce fostul președinte de la CFR Cluj l-a „executat” pe „Puriu” pe vremea când acesta antrena în Gruia.

Adrian Mutu ar putea deveni antrenorul lui Dinamo după înlăturarea lui Dario Bonetti. Sursă foto: SportPictures

Pentru a nu scăpa influența în club de sub control, Zăvăleanu și Mureșan s-au repliat rapid, iar sursele noastre susțin că au pregătit o adevărată bombă. La nivel de imagine, cel puțin! Astfel, ei ar fi obținut un acord verbal din partea lui Adrian Mutu de a prelua Dinamo București, dacă problema cu Dario Bonetti va fi rezolvată! Mutu, care este pe „cracă” la echipa condusă de Adrian Mititelu și de fiul acestuia, Adiță, a pus o condiție specială, despre care vom reveni cu amănunte în zilele următoare.

Lucrurile nu sunt simple, dar este foarte posibil ca în scurt timp să asistăm la o lovitură de grație dată de Zăvăleanu și de Mureșan, care se dovedesc a fi foarte abili. Varianta Mutu nu este neglijată nici de tabăra „Badea-DDB”, pentru că patronul Computerland a fost mereu un admirator al „Briliantului”, iar pentru suporteri fostul internațional rămâne un idol.

În ceea ce-l privește pe Mircea Rednic, el joacă în acest moment cu doi ași în mână. Dacă Nicolae Badea își va impune punctul de vedere și îi va putea asigura ceea ce i-a cerut, atunci va deveni antrenor al lui Dinamo. În schimb, dacă Mureșan și Zăvăleanu vor obține numirea lui Adrian Mutu, Rednic se va orienta el însuși spre formația din Bănie.

Relația „Puriului” cu familia Mititelu este una excelentă, dovadâ fiind și transferurile făcute prin „consilierea” specială a tehnicianului. Cu alte cuvinte, s-ar produce rocada Mircea Rednic – Adrian Mutu pe axa Dinamo – U Craiova 1948!

The post Bomba anului! Tabăra Zăvăleanu-Mureșan s-a înțeles cu Adrian Mutu să preia Dinamo! Războiul pentru puterea în club se duce cu Mircea Rednic, susținut de Nicolae Badea și DDB | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă