Boloni va semna luni contractul cu FRF. Motivul întârzierii parafării înţelegerii pe doi ani

2 săptămâni in urmă 21

  • La Liga: Granada - FC Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Boloni va conduce echipa naţională a României în două campanii, una în Liga Naţiunilor şi cea de-a doua, în preliminariile pentru EURO 2024.

Boloni va semna luni cu FRF un contract de selecţioner pentru două campanii de calificare

Chiar dacă este considerată de mulţi o competiţie mai degrabă amicală, Liga Naţiunilor are importanţa ei. De altfel, România a ajuns la barajul pentru EURO 2020, cu Islanda, datorită clasării din Liga Naţiunilor. 

"Luni, din informaţiile noastre, Loţi Boloni va semna contractul de selecţioner al echipei naţionale şi va fi prezentat într-o conferinţă de presă de presă.

Că e luni, că e marţi este mai puţin important sau rămâne la latitudinea celor de la federaţie când să facă anunţul oficial. Noi, însă, aşa ştim. Că luni va semna cu echipa naţională de fotbal", a precizat Viorel Grigoroiu, realizatorul emisiunii Digi Sport Matinal. 

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

De ce întârzie anunţul oficial cu numirea lui Loţi Boloni în funcţia de selecţioner al României

Sosirea lui Boloni, joi, la Bucureşti, de la Nisa, acolo unde locuieşte, a demonstrat că în proporţie mare lucrurile sunt clare între cele două părţi. Deşi lucrurile se lungesc, această stare nu ar fi determinată de diferenţe majore între cele două părţi, care ar putea duce la căderea tratativelor.

Ci de detalii relativ minore, dar care ar putea avea importanţă în momentul în care s-ar ajunge la o despărţire forţată şi nu la final de contract.

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au fost la Nisa la finalul anului trecut, pe 28 decembrie şi l-au convins pe Boloni că îl doresc foarte mult.

"Sigur că da, mai sunt lucruri de discutat. Aștept încă ceva. Am vorbit și cu domnul Stoichiță. Am fost în contact, o discuție foarte bogată în idei, să spun așa, și pe urmă, zilele următoare vom intra în contact", a spus Ladislau Boloni pentru Pro TV, pe 30 decembrie.

Etichete: mihai stoichita , selectioner romania , laszlo boloni , razvan burleanu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă