Boloni s-a înscris în campania MTS pro-vaccinare: „Nu mai fiți naivi”

3 săptămâni in urmă 13

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021, 22:28 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 22:40

Ladislau Boloni, 68 de ani, susține vaccinarea. Antrenorul liber de contract se alătură astfel campaniei pro-vaccinare inițiată de MTS: „Campioni pentru viață”.

VIDEO. Ladislau Boloni: „Vaccinează-te!”

"Vaccinează-te! Ăsta este mesajul meu. Și hai să lăsăm naivitatea la o parte! Hai să dăm drumul la inteligență și să ne vaccinăm cu toții!" — Ladislau Bölöni, fotbalist, antrenor „Campioni pentru viață” este o campanie inițiată de Ministerul Tineretului și Sportului, alături de ministrul și campionul paralimpic Eduard Novak, cu scopul de a crește gradul de conștientizare și a îndemna populația la vaccinare, cu sprijinul celor mai valoroși sportivi ai României. Campania se bazează pe mesajele și testimonialele acestora. „Campioni pentru viață” se derulează pe platformele de comunicare și socializare ale Ministerului Tineretului și Sportului, ale ministrului și campionului paralimpic Eduard Novak, pe pagina de Facebook dedicată: https://www.facebook.com/campionipentruviata, precum și în mass media (online, TV, radio). Societatea Română de Televiziune este principalul partener media al campaniei. Participarea sportivilor la această campanie s-a realizat cu titlu gratuit. #campionipentruviata #MinisterulTineretuluisiSportului #mts #sport #RomaniaSanatoasa

Posted by Ministerul Tineretului și Sportului on Wednesday, November 10, 2021

„COVID-ul, sigur, a adus modificări în viaţa fiecăruia, deci şi în viaţa mea. Pe mine nu atât izolarea, ci mai mult singurătatea m-a frământat cel mai mult. Eram la mii de kilometri de cei dragi, de nevasta mea, de familia mea, de fata mea…”, a transmis Boloni prin intermediul paginii de Facebook a Ministerului Tineretului şi Sportului.

Boloni își exprimă sprijinul față de cercetători și îndeamnă populația să lase „naivitatea la o parte”:

„La ce mă gândeam când mă deplasam pentru a fi vaccinat? În primul rând mă gândeam la mine. Ştiam, am citit, am auzit că prin vaccin pot să înving mai repede virusul, mai uşor virusul. 

Am încredere, eu personal, am încredere în cercetători. Am încredere în medici. Vaccinează-te! Ăsta este mesajul meu. Şi hai să lăsăm naivitatea la o parte. Hai să dăm drumul la inteligenţă şi să ne vaccinăm cu toţii!”.

Am practicat fotbalul, sportul rege, şi am avut şansa să fiu membru al echipei Steaua Bucureşti care a obţinut performanţa cea mai importantă a fotbalului românesc, câştigarea Cupei Campionilor Europeni
Ladislau Boloni

CV Ladislau Boloni

  • Statut: liber de contract din mai, când s-a despărțit de Panathinaikos
  • Vârstă: 68 ani
  • Vechime ca antrenor: 27 ani
  • Performanțe: titlu, Cupa, Supercupa Portugaliei (Sporting); titlu, 2X Supercupa Belgiei (Standard); Cupa Golfului (Al Jazeera)
  • A fost selecționerul României între iulie 2000 și iunie 2001
  • Nu a antrenat niciodată în Liga 1. A fost dorit recent de Sepsi, însă a refuzat propunerea

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

 „Mă dopau cu hormoni!”

BUNDESLIGA

Acuzații de amploare despre Bundesliga: „Mă dopau cu hormoni!”

 „Rațiunea a învins” » Peste 1.200 de reacții pe Facebook

VACCIN

Viagra „l-a convins” pe Gardoș să se vaccineze: „Rațiunea a învins” » Peste 1.200 de reacții pe Facebook

Playtech: Nepotul lui Petrică Mîțu Stoian RUPE TĂCEREA. Ultimul mesaj al artistului după ce a aflat că va fi dus de urgență la spital: „Dimineața, la 05:30, am primit telefon de la el”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă