Boloni e la București! » Ce se întâmplă cu negocierile cu FRF

1 săptămână in urmă 13

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022, 15:08 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 15:27

Ladislau Boloni (68 de ani), s-a întors de la Târgu Mureș și a revenit în București, unde va continua negocierile cu FRF preluarea postului de selecționer al României.

După ce în ultimele zile, Boloni a fost plecat la Târgu Mureș unde a participat astăzi la înmormântarea lui Janos Czako, fostul fundaș stânga al marii echipe ASA Târgu Mureș din anii '70-'80, antrenorul s-a întors azi la București. 

Surse autorizate ale GSP confirmă că Boloni va relua azi negocierile cu Răzvan Burleanu pentru a prelua postul de selecționer.

Ladislau Boloni, despre negocierile cu FRF: „În 4-5 zile voi explica totul”

Gazeta a vorbit cu Boloni pe timpul șederii sale la Târgu Mureș despre planurile antrenorului, acesta dezvăluind că încă nu luase o decizie definitivă la oferta FRF.

„Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să «explodeze» totul. Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea”, a transmis experimentatul antrenor. 

Întrebat dacă ignoră apelurile federalilor de câteva zile, Boloni a declarat că „e adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ți arăt câte apeluri am?

Ultimle detalii despre negocierile dintre Boloni și FRF 

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a vorbit despre stadiul negocierilor. Vochin a dezvăluit că negocierile cu Boloni sunt foarte dure, ajungându-se deja la a 4-a ofertă din partea lui Burleanu pentru antrenor. Acesta precizează că FRF așteaptă cât mai repede decizia lui Loți.

„Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca el să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs”, a spus Vochin la Telekom Sport.

Citește alte știri despre echipa națională:

S-a aflat și al doilea adversar al României pentru amicalele din martie » După Israel, o fostă campioană europeană va juca împotriva „tricolorilor”

Reacție dinspre FRF, după declarațiile lui Boloni: „Nu am apreciat niciodată persoanele care nu răspund la telefon”

Playtech: Loredana și Nick Casciaro, declarații BOMBĂ despre relația lor: „Ne iubim reciproc“


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă