Bogdan Vintilă, dezvăluiri din cariera de rapper: „Înregistram piesele pe casetofon”. Cum privește acum fostul antrenor de la FCSB hobby-ul din tinerețe | EXCLUSIV

2 luni in urmă 40

Bogdan Vintilă, fost antrenor la FCSB, a oferit în exclusivitate un interviu pentru ProSport și a vorbit despre perioada din tinerețe în care cânta muzică rap și își spunea VBA.

La finalul anilor ’90, pe vremea când era portar la FC Argeș, Bogdan Vintilă a lansat o piesă intitulată „Toată lumea e-n picioare”.

Întrebat dacă ar fi avut succes într-o carieră muzicală, Bogdan Vintilă nici nu mai vrea să audă de așa ceva, mai ales după ce fiica lui i-a tăiat aripile din acest punct de vedere.

Bogdan Vintilă, dezvăluiri din cariera de rapper

Uitându-se în urmă acum, Bogdan Vintilă nu își poate da seama ce a fost în capul lui să încerce acel drum al muzicii, însă este convins că a făcut bine că a continuat doar cu fotbalul.

„Nu, n-aș fi avut succes. (n.r. Colegii au fost încântați de piesa rap) Da, se auzea bine. Fata mea cea mică face canto și am încercat să îi arăt talentul meu și mi-a zis să stau liniștit că nu…

(n.r. Mai există înregistrarea aceea?) Am înregistrări, dar sunt dintr-o perioadă în care eram și eu copil și câteodată chiar mă gândesc: Doamne, ce-a fost în mintea mea de am făcut așa ceva. Dar au fost anii tinereții, văd și eu la cei tineri în ziua de azi anumite lucruri și noi spunem că nu poți să faci așa ceva. Dar cu timpul o să-și dea și ei seama și cu timpul fiecare om se așază ca înțelepciune și devine mult mai matur.

(N.r. Cum înregistrai piesele?) Pe casetofon. Play și REC și îi dădeai. Au fost momente frumoase. Probabil unde nu aveam PlayStation, că dacă aveam, poate și noi o luam razna de nu mai dormeam noaptea și stăteam tot timpul pe calculator. Am avut alte moduri de a petrece timpul liber ca fotbaliști”, a spus Bogdan Vintilă, pentru ProSport.

Versurile piesei lui Bogdan Vintilă

„Am venit din stradă, sunt crescut în cartier / Viața mea este bazată pe trei puncte de reper / Am învățat să cânt cu muzica în gând / Sunt titular indiscutabil, să le luăm pe rând! / Familia este întotdeauna baza mea / Pe primul loc o să fie mereu, deci nu uita! / În fotbal trebuie să fii ca mine, mereu atent / Echipa urcă din ce în ce mai sus în clasament! / În runda a treia te dobor cu muzica ce-o fac / Aici mă exprim liber, nu sunt obligat să tac. / În presă se scriu despre mine numai minciuni / Mă doboară în prima fază și mă ridic mai bun, / Pe cei ce mă atacă inteligența îi trădează, / Nu degeaba galeria numele-mi scandează”

The post Bogdan Vintilă, dezvăluiri din cariera de rapper: „Înregistram piesele pe casetofon”. Cum privește acum fostul antrenor de la FCSB hobby-ul din tinerețe | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă