Bogdan Stoica, învins la debutul în cușcă ONE, deși l-a pus la podea pe rusul Isaev! Imagini spectaculoase

1 lună in urmă 32

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021, 18:46 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 18:55

Luptătorul Bogdan Stoica (31 de ani) a fost învins de rusul Beybulat Isaev la debutul în cușca din One Championship. 

Bogdan Stoica a semnat contractul cu One în mai 2020, dar a debutat abia astăzi, în Singapore, împotriva unui rus fost campionat de Muay Thai.

Lupătorul român a făcut un meci solid, fiind aproape de o victorie prin KO. Când mai erau 35 de secunde din runda secundă, Stoica a reușit o combinație spectaculoasă, un genunchi din săritură, urmat de de dreaptă în bărbie. Rusul a fost numărat, a rezistat în picioare până la finalul rundei, apoi a dominat disputa.

Rusul Beybulat Isaev a obținut o victorie la puncte. Decizia a fost în unanimitate. 

Săptămâna nefastă pentru luptătorii români

Sâmbătă, 23 octombrie, Benny Adegbuyi (36 de ani) a fost învins prin KO de croatul Antonio Plazibat (27 de ani), în runda secundă a luptei de la „Glory Collision 3”.

Benny Adegbuyi nu a avut nicio șansă în fața croatului Plazibat. În prima rundă, oponentul l-a prins pe Benny cu un croșeu de stânga, apoi l-a lovit în bărbie cu o dreaptă. Românul s-a dezechilibrat, a căutat colțul ringului pentru a-și recăpăta suflul. În cele din urmă a fost doborât și numărat.

Finalul luptei a venit imediat după startul rundei secunde, când croatul l-a prins descoperit și a lansat o dreaptă năucitoare. Adegbuyi a căzut, a încercat să se ridice, dar nu a putut să rămână în picioare.

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Naționala din Uruguay refuză să facă deplasare în România: „Ne ne place, dar înțelegem pe deplin”

Mai mulți români au furat 20 de biciclete ale delegației Italiei la Campionatele Mondiale de ciclism » Unde au fost găsite

Playtech: Simona Halep, adevărul despre problemele din căsnicia cu Toni Iuruc. Sportiva a răbufnit


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă