Bogdan Stelea, surprins de Rădoi: ”Nu mai pot eu de Europeanul de tineret! Nu înțelegem ce e mai important pentru noi?”

1 lună in urmă 2

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

"A spus ceva (n.r. - Mirel Rădoi) ce m-a frapat, că dacă n-ar fi fost Campionat European de tineret, ar fi luat mai mulți jucători la echipa mare!

Păi, ce facem? Echipa națională a României depinde de Campionatul European al echipei de tineret. Noi, chiar, nu știm ce e mai important pentru noi?”, a spus Bogdan Stelea, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club.

Stelea și-a motivat mai apoi discursul.

”Noi nu înțelegem că prima selecționată e cea mai importantă? Dacă aveai în cap să iei jucători de la echipa de tineret, trebuia să fie aici și să faci lucruri cu ei.

Eu asta nu înțeleg! Nu mai pot eu de Campionatul European de tineret, când eu îmi joc calificarea cu echipa națională a României! Nu înțeleg!

Odată cu acest sistem nou de calificare, importanța fiecărui jucător este enormă. Pentru că se joacă trei meciuri la trei zile, și nu știu dacă te gândești că un jucător care acum stă în tribună nu poate fi decisiv la viitoarele partide”, a mai spus Stelea.

Stelea s-a bucurat de jocul ofensiv din meciul cu Macedonia de Nord, dar este convins că România nu poate ține o astfel de cadență un meci întreg și în partidele viitoare.

”E bine că asimilăm ideea de a merge să atacăm și ne asumăm. Va fi foarte greu să jucăm de aceeași manieră pe durata unui meci întreg, de aceea e bine să avem maturitatea să rupem jocul, să fragmentăm”, a încheiat Stelea, la Digi Sport.

VIDEO cu Bogdan Stelea despre Mirel Rădoi și selecția de la națională

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă