Bogdan Stelea, despre șansele României la calificare: „Trebuie să fiu nebun să fiu optimist!” + Jucătorii care l-au impresionat în Islanda

1 lună in urmă 23

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021, 22:33 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 22:34

Bogdan Stelea (53 de ani), fost component al „naționalei” României nu este încrezător în șansele „tricolorilor” de a se califica la Campionatul Mondial, nici după succesul cu Islanda, scor 2-0.

Toate detaliile despre Islanda - România, AICI!

Fostul portar a declarat că, deși România a învins, șansele la calificare rămân destul de mici și doar un nebun s-ar gândi că vom putea ajunge la turneul final.

„Nu am de unde să știu dacă începe să fie o normalitate. Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Nu suntem în postura în care să ne gandim foarte departe. Trebuie să ne gândim la ce urmează și să încercăm să scoatem maxim. Am avut momente bune, dar și mai puțin bune. 

În grupa din care facem parte, nu putem spune că suntem o echipă care emite pretenții la locul 2. Va trebui să ne batem. Din punct de vedere teoretic, e o echipă cu posibilități mari să se califice, Germania. În momentul de față, clasamentul nu ne ajută și trebuie să muncim în continuare. Trebuie să ai încredere și să faci lucrurile bine. E un început. 

Nu avem de unde să știm că nu poate fi începutul pe care ni-l dorim. Nu sunt optimist, trebuie să fiu nebun să fiu optimist. E foarte greu. Văd care ne este nivelul. Într-un singur meci avem fluctuații mari, să nu mai vorbim de la un meci la altul. 

Nu stăm bine din punct de vedere fizic. Nu avem genul de jucători care să ducă trei meciuri în câteva zile. Nici noi nu cred că puteam juca la această frecvență, dar de asta există un lot lărgit”, a declarat Bogdan Stelea pentru Digisport.

Stelea, impresionat de doi „tricolori”

Bogdan Stelea a declarat că a fost surprins de doi dintre jucătorii României după meciul cu Islanda: Andrei Rațiu și Denis Alibec.

„Mi-a plăcut Rațiu. Vine dintr-un alt fel de fotbal. E normal să vadă lucrurile altfel. Era normal să fie așa de dezinvolt și să își facă treaba. Mi-a plăcut Alibec, doar că, atunci când are problemele pe care le are, te poți aștepta în orice moment să se accidenteze”, a mai spus Stelea pentru sursa citată.

Citește alte știri despre echipa națională:

Anghel Iordănescu, laude pentru Mirel Rădoi după victoria din Islanda: „După un an de zile și selecționerul nostru a înțeles”

Markovici n-a făcut nimic, dar gâfâie » Situație de neînțeles: a jucat 15 minute în Islanda, a fost cel mai slab și „e obosit”

Playtech: ȘOC! Mihai Gâdea aruncă BOMBA în politică: '10 miliarde de euro'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă