Bogdan Racovițan pleacă acum de la Botoșani. Valeriu Iftime a spus ce ofertă are: "Poate mă luminează cineva în seara asta"

2 săptămâni in urmă 19

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Bogdan Racovițan pleacă acum de la Botoșani. Valeriu Iftime a spus ce ofertă are

Fundașul central este dorit de ocupanta locului 3 din Polonia, Rakow.

"Cred că azi nu e greu să îl monitorizezi. El e un copil deosebit, contează mult educația fotbalistică pe care o are din Franța. În 6 luni, a devenit un fundaș central bun și nu întâmplător, are ofertă bună din Polonia.

Am discutat cu ei, lucrurile sunt la limita de a spune da, dar mă mai gândesc, poate mă luminează cineva în seara asta și să fiu de acord cu ce mi-au propus ultima dată.

E peste 500.000 și, cu niște bonusuri, poți să iei aproape 800. Copilul vrea în Polonia, e o echipă bună acolo. Cred că e echipa care a jucat cu Rapid, locul 3 în Polonia", a spus Valeriu Iftime la Fotbal Club.

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

  • Bogdan Racovițan, în vârstă de 21 de ani, joacă la FC Botoșani din februarie 2021, când a venit liber de contract de la echipa secundă a francezilor de la Dijon.

De ce se teme Valeriu Iftime dacă îl vinde pe Racovițan

Racovițan e om de bază la FC Botoșani. Tocmai de aceea se teme Iftime că este greu să-i găsească un înlocuitor pe măsură. În acest sezon, Racovițan a bifat 22 de meciuri oficiale și un gol pentru moldoveni.

"E mai complicat să găsim unul la fel de bun, să băgăm un copil atât de repede în locul lui. Am nevoie de echipă solidă, să pot juca mâine, să iau niște puncte, să am stabilitate.

Da, programul e ușor, vai de capul nostru. De asta mă tem, că nu am unul UNDER de același nivel. Dar am vorbit cu Marius, care e destul de încrezător. A spus: 'domnul Valeriu, putem să îi dăm drumul, dacă vă convine oferta și găsim altul'", a spus Valeriu Iftime.

Etichete: valeriu iftime , bpgdan racovitan

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă