Bogdan Muzgoci, despre conflictul Șoșoacă-Cartianu: „Categoric nu vor mai fi invitați în emisiune în perioada următoare”

1 lună in urmă 1

Diana Sosoaca/foto: George Calin, INQUAMDiana Sosoaca/foto: George Calin, INQUAM

Diana Șoșoacă, cunoscută pentru temperamentul ei vulcanic, a plecat aseară din emisiunea Jocuri de Putere, moderată de jurnalistul Realitatea PLUS Bogdan Muzgoci, după un schimb dur de replici cu ziaristul Grigore Cartianu. Senatoarea a fost invitată să povestească felul în care a ajuns la protestul minerilor din Valea Jiului, însă după mai multe schimburi de replici, ea a decis să plece din platoul de filmare. Bogdan Muzgoci a intervenit în cadrul dezbaterii din emisiunea „100%”, pentru a povesti despre conflictul iscat între Diana Șoșoacă și Grigore Cartianu.

MIERCURI, 24 FEBRUARIE 2021, 16:38

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Bogdan Muzgoci: „Disputa dintre domnul Cartianu și doamna Șoșoacă trebuia să fie una de idei. Domnul Cartianu consideră că doamna Șoșoacă nu spunea adevărul. Ce puteam să fac? Să îi dau două palme domnului Cartianu? Sau să o imobilizez pe doamna Șoșoacă? Adevărul e că s-au înfierbântat pe discuție. Categoric nu vor mai fi invitați în emisiune în perioada următoare. Am fost primul care a chemat reprezentanți AUR la mine în emisiune. La Jocuri de Putere discutăm subiecte, nu ținem partea nimănui.”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă