Bogdan Mitrea, îngrijorat de prestația lui Sepsi din meciul cu CFR Cluj: ”Anul trecut se temeau, acum ne iau la mișto!”

1 lună in urmă 29

  • Cupa României: Gaz Metan - Chindia, marți, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa României: Dinamo - FC Argeș, marți, 21:00, Digi Sport 1

Totuși, Sepsi nu a reușit să întoarcă scorul, iar căpitanul echipei, Bogdan Mitrea, nu își poate explica prestația formației.

Bogdan Mitrea, căpitanul lui Sepsi, s-a arătat extrem de dezamăgit de rezultatul partidei cu CFR Cluj. Mitrea a mărturisit că pentru rezultatele nesatisfăcătoare ale formației din Sf. Gheorghe nu sunt de vină antrenorii, ci jucătorii, care nu mai reușesc să demonstreze mare lucru pe teren.

Jucătorul de la Sf. Gheorghe nu își explică schimbarea în atitudinea jucătorilor, mai ales că sezonul trecut, în opinia sa, Sepsi era o formație de temut, iar, acum, CFR Cluj s-a jucat cu ea.

Au fost ceva contacte, nu știu, nu mi-am dat seama nici eu. Trebuie să văd și eu imaginile, a fost un aut, mi s-a părut că a dat Deac cu mâna în minge. A fost haos, nici nu mai contează. Problema este că noi arătăm rău și trebuie să ieșim din situația asta. Nu sunt de vină antrenorii. Noi ieșim pe teren de de 13 etape și ne facem de rușine în ultimele momente. Luăm goluri de copii și juniori, de la corner, din aut, probabil vom lua unul și de la portarul advers. Nu îmi explic, trebuie să ne trezim. Suntem supărați, frustrați, dar ăsta este fotbalul”.

”Intrăm pe teren, trebuie să arătăm că suntem fotbaliști. Anul trecut, veneam aici și le era frică celor de la CFR că pierd titlul din cauza noastră și acum ne iau la mișto. Asta este, bravo lor. Problema este la noi, la jucători. Intrăm pe teren și nu mai demonstrăm. Nu contează antrenori, management, teren, arbitri..”, a declarat Bogdan Mitrea, la finalul partidei.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , sepsi , bogdan mitrea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă