Bogdan Mara, detalii despre starea de sănătate a lui Ioan Niculae, după ce a contractat COVID-19: „A fost o perioadă foarte grea!”

2 luni in urmă 1

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, a fost nevoit să se interneze la spital, după ce a contractat COVID-19, iar simptomele cumplitului virus au deveni tot mai grave. Însă, din fericire, directorul sportiv al Astrei, Bogdan Mara, susține că starea de sănătate a lui Ioan Niculae s-a îmbunătățit.

Forma de COVID-19 pe care a contractat-o Ioan Niculae a fost una gravă, astfel că omul de afaceri a avut nevoie de ventilație mecanică.

În cadrul clubului Astra Giurgiu a fost un adevărat focar de COVID-19, după ce mai mulți oameni din staff-ul echipei, dar și jucători, au contractat cumplitul virus.

Bogdan Mara, detalii despre starea de sănătate a lui Ioan Niculae

Bogdan Mara a confirmat informația oferită, zilele trecute, de ProSport, conform căreia Ioan Niculae se simte mai bine, iar starea lui de sănătate începe să-și revină.

„E mai bine. Din fericire pentru noi şi pentru dânsul. Este sănătos, este bine. Acum îl aşteptăm şi noi. A fost o perioadă foarte grea şi pentru el, îl așteptăm să vină alături de echipă. Când a fost lânga noi am avut rezultate, băieţii s-au simţit mereu mai motivaţi”, a declarat Bogdan Mara, pentru Telekom Sport.

Ioan Niculae a condus topurile de cel mai bogat om de afaceri din România, însă a scăzut în ultimii ani, de la 1,7 miliarde de euro, în 2013, la circa 700 milioane de euro, potrivit informațiilor din ultimii ani.

Astra Giurgiu se află pe penultimul loc din Liga 1, cu nouă puncte obținute, după 12 meciuri jucate.

Dani Coman, vindecat de coronavirus chiar de Gigi Becali

Dani Coman, președintele clubului Astra Giurgiu, a recunoscut într-un interviu acordat presei piteștene că a beneficiat de tratamentul pentru Covid-19 cu medicamente aduse din Rusia de Gigi Becali.

„Norocul meu a fost că m-am vindecat repede datorită d-lui Gigi Becali, care mi-a trimis medicamentele pe care mi le-a adus din Rusia. Am avut dureri de cap, febră musculară și durere în gât vreo trei zile, după care m-am simțit mai bine.

Singura problemă, deși a trecut mai bine de două săptămâni, este că nu mi-au revenit gustul și mirosul. Am terminat tratamentul, iar acum nu mai iau decât vitamina C, vitamina D și Zinc.

Nu am intrat cu absolut nimeni în contact. Norocul meu a fost ca, exact în seara când m-am întâlnit cu prietenul acesta al meu, să aibă el primele simptome, iar de a doua zi m-am autoizolat și față de familie… Mă simt bine și pot să spun că, de curând, am terminat de făcut sport în casă. Fizic mă simt foarte bine”, a declarat Dani Coman, pentru Jurnalul de Argeș.

The post Bogdan Mara, detalii despre starea de sănătate a lui Ioan Niculae, după ce a contractat COVID-19: „A fost o perioadă foarte grea!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă