Bogdan Mara a comentat plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „M-a surprins!” + În ce campionat speră să îl vadă antrenând

2 luni in urmă 1

Bogdan Mara, fost oficial la CFR Cluj și actual director sportiv la Astra Giurgiu, a vorbit despre plecare lui Dan Petrescu de la campioana României, dar și despre țara unde își dorește să-l vadă activând.

În locul lui Dan Petrescu, pe banca lui CFR Cluj a fost adus Edi Iordănescu.

CFR Cluj se află pe locul 3 din Liga 1, cu 24 de puncte obținute, după 12 meciuri jucate.

Bogdan Mara a comentat plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

Fostul oficial de la CFR Cluj că formația ardeleană trebuie să meargă înainte, după plecarea lui Dan Petrescu. În plus, Bogdan Mara este de părere că nu i se poate reproșa nimic „Bursucului”, având în vedere performanțele pe care le-a avut la cârma lui CFR Cluj.

Bogdan Mara susține că își dorește să-l vadă pe Dan Petrescu în fotbalul din Anglia, acolo unde visează să antreneze.

„M-a surprins. Ăsta e fotbalul. Nu-i poate reproşa nimeni din ceea ce a făcut el pentru CFR, pentru România. Să iei două campionate, două calificări în Europa şi toate celelalte lucruri pe care le-a făcut Dan pentru CFR în ultima vreme. Dar dacă cei de acolo aşa au hotărât, se merge înainte, pentru că CFR-ul a reprezentat cluburile din România, în ultimii ani. Este singura echipă care a reuşit să aducă puncte şi faimă fotbalului românesc.

Sunt sigur că Dan Petrescu va avea multe oferte pentru că el chiar poate să ajungă la o echipă mare. Eu îi doresc să ajungă în Anglia, acolo unde-şi doreşte el. Are şi experienţa necesară şi rezultatele din ultima vreme pot să-l pună la o echipă importantă din Vest, care sunt sigur că va demonstra şi va face performanţă”, a declarat Bogdan Mara, pentru Telekom Sport.

La conducerea lui CFR Cluj, Dan Petrescu a obținut trei titluri de campion al României.

The post Bogdan Mara a comentat plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „M-a surprins!” + În ce campionat speră să îl vadă antrenând appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă