Bogdan Lobonț a început cursurile pentru Licența Pro la Coverciano! E coleg cu nume precum Paolo Cannavaro

1 săptămână in urmă 17

Bogdan Lobonț (43 de ani), selecționerul echipei naționale U20 a României, a început cursurile pentru Licența Pro de antrenor, la Coverciano, în Italia.

După cele două meciuri amicale disputate de către România U20 în luna octombrie, scor 2-1 cu Cehia U20 și 0-4 cu Germania U20, selecționerul Bogdan Lobonț a devenit cursant la școala de antrenori de la Coverciano, în vederea obținerii Licenței UEFA Pro.

Fostul portar al României îl va avea coleg pe Paolo Cannavaro (40 de ani), fostul fundal central al lui Napoli, dar și pe Francesco Modesto, antrenorul lui Răzvan Marin la Crotone. Bogdan Lobonț va avea și o colegă, pe Selena Mazzantini, selecționerul echipei naționale feminine U23 a Italiei.

Bogdan Lobonț a început cursurile pentru Licența Pro la Coverciano

„În Italia, a jucat un sezon la Fiorentina și, timp de nouă ani, din 2009 până în 2018, a fost în echipa Romei. După experiența sa în giallorossi, fostul portar român a început imediat să antreneze acasă, la Cluj. În 2019, a devenit antrenor secund al echipei naționale a României. În 2021, a trecut în rolul de selecționer al României U20”, este prezentarea pe care i-o fac cei de la Sky Sport lui Bogdan Lobonț.

Paolo Cannavaro, Tommaso Rocchi (Lazio U18), Rolando Bianchi, Martin Gaston Demichelis (Bayern Munchen II), Manuele Blasi (Agia Napa), Marius Stankevicius (secund la naționala Lituaniei), Giacomo Gattuso (Como), Francesco Modesto (Crotone), Massimo Paci, Edoardo Gorini (Cittadella), Antonio Gagliardi, Selena Mazzantini (selecționer Italia U23 – feminin), Carlo Cornacchia, Marcello Cottafava, Simone Banchieri (Novara), Claudio Rivalta (Spal U16), Mattia Biso, Herman Bugeja, Pasquale Catalano, Attila Malfatti, Tiziano Polenghi, Vincenzo Potenza, Diego Gabriel Raimondi și Luciano Vulcano sunt toți cei înscriși la cursurile pentru Licența Pro, la Coverciano, alături de Bogdan Lobonț.

The post Bogdan Lobonț a început cursurile pentru Licența Pro la Coverciano! E coleg cu nume precum Paolo Cannavaro appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă