Bogdan Bălănescu lucrează în continuare pentru Dinamo! Ajutorul incredibil pe care directorul celor de la Voluntari îl oferă constant „câinilor” | EXCLUSIV

2 luni in urmă 6

Bogdan Bălănescu este numărul unu la FC Voluntari după ce a demisionat de la Dinamo în noiembrie. Chiar și așa, Bogdan lucrează din umbră la dosarul de licențiere al „câinilor”. Oficialul îi ghidează pas cu pas pe dinamoviști și îi organizează când vine vorba de plățile care se fac din banii adunați de DDB.

„Am plecat de la Dinamo plângând”, a dezvăluit Bogdan Bălănescu în cadrul emisiunii ProSport LIVE în decembrie 2020. Fostul director general al „câinilor” și-a dat demisia din Ștefan cel Mare în noiembrie 2020, după ce a intrat în conflict cu țeparii spanioli conduși de Pablo Cortacero și Dorin Șerdean. Imediat după demisie, Bălănescu a ajuns în Ilfov! Acesta a fost convins de primarul din Voluntari, Florentin Pandele, să preia conducerea echipei FC Voluntari, în rol de director general.

În ciuda faptului că cele două echipe se vor lupta în mod sigur în play-out, deci sunt competitoare directe, Bogdan ajută în continuare fostul său club. Sursele ProSport susțin că oficiali de la Dinamo și liderii suporterilor PCH care conduc programul socios „DDB” sunt în continuă legătură cu Bogdan. Acesta le ghidează fiecare pas în vederea completării dosarului de licențiere pentru sezonul viitor de Liga 1.

700.000 de euro este suma de care Dinamo trebuie să facă rost până la finalul lunii pentru a achita datoriile în vederea licențierii

Bălănescu este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai profesioniști conducători de fotbal din România, iar plecarea sa de la Dinamo a lăsat un mare gol. În acest moment, în club nu mai este nimeni care să știe să ducă de la un capăt la celălalt procesul pentru licențiere. Pe lângă această parte tehnică, Bălănescu le transmite celor din DDB și ce plăți sunt extrem de urgente și ce mai poate aștepta, astfel încât cheltuielile care se fac să ajute în dosarul de licențiere. Cu alte cuvinte, Bălănescu este în continuare director general și la Dinamo. Doar că din umbră. Nu ocupă oficial postul.

Cortacero amenință că se întoarce curând la Dinamo, fapt ce ar putea da peste cap planurile suporterilorCortacero amenință că se întoarce curând la Dinamo, fapt ce ar putea da peste cap planurile suporterilor

Se întoarce din vară?

Cu toate că a avut conflicte extrem de violente cu suporterii dinamoviști după concedierea lui Mircea Rednic, Bogdan este acum în relații extrem de strânse cu ultrașii. Cu toate astea, în cadrul emisiunii ProSport LIVE, Bălănescu a declarat că nu este supărat pe suporteri și chiar s-a amuzat de momentele grele prin care a trecut. Aceleași surse susțin că în momentul în care Cortacero a fost îndepărtat și oamenii din programul „DDB” au pus stăpânire pe management, Bălănescu a fost sunat imediat să se întoarca la cârma clubului la care a lucrat 22 de ani.

Acesta i-a refuzat pe suporteri, dar le-a făcut o promisiune: „Aș veni pe jos înapoi la Dinamo, dar mi-am dat cuvântul oamenilor de la Voluntari și nu pot să trec peste asta. Nu pot să îmi bat joc de cei de aici. Oricum, am să vă ajut cu tot ce pot. Telefonul meu este mereu deschis. Sunați-mă cu orice problemă aveți și vedem cum facem să o rezolvăm”. E posibil totuși ca Bălănescu să se întoarcă la clubul său de suflet din vară. Acesta le-a transmis liderilor PCH că la finalul sezonului ar fi dispus să discute despre posibilitatea unei reveniri, după ce se asigură că Voluntari nu retrogradează.

Rămâne de văzut însă dacă suporterii vor fi în continuare la conducere sau va reveni Pablo Cortacero. Ce este cert în acest moment este că Bălănescu ajută Dinamo din umbră, deși este la conducerea unui club care se află în luptă directă cu ”câinii roșii”.

31 martie 2021 este data limită la care Dinamo trebuie să aibă gata dosarul de licențiere pentru sezonul viitor de Liga 1

The post Bogdan Bălănescu lucrează în continuare pentru Dinamo! Ajutorul incredibil pe care directorul celor de la Voluntari îl oferă constant „câinilor” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă