Bogdan Apostu, veste proastă pentru Gigi Becali. „FCSB n-are cum să ajungă la 30 de milioane de euro câștigate din vânzarea jucătorilor!”| EXCLUSIV ProSport LIVE

4 luni in urmă 18

Bogdan Apostu, cunoscutul impresar din România, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre șansele ca FCSB să vândă jucători de zeci de milioane de euro. 

Impresarul susține că FCSB nu o să reușească să vândă jucători încât în conturile lui Gigi Becali să intre în următorii ani peste 30 de milioane de euro, sumă care ar fi intrat în conturile CFR-ului după calificările în grupele Europa League și parcursul în cupele europene.

Mai mult, Bogdan Apostu este de părere că Gigi Becali va putea da lovitura pe piața transferurilor cu Dennis Man, dar nici internaționalul român U21 nu o să îi aducă latifundiarului din Pipera mai mult de 15 milioane de euro.

Bogdan Apostu, veste proastă pentru Gigi Becali

„Nu știu dacă e anti-U21, dar CFR nici nu are jucători atât de valoroși pentru a-i putea promova. Au ales o altă strategie ca să se bazeze pe jucătorii experimentați. CFR a adus peste 30 de milioane de euro din calificările în grupe.

FCSB nu are cum să ajungă la 30 de milioane de euro în următorii ani din vânzarea jucătorilor. Dennis Man e singurul care poate ajunge la 15 milioane. Făcând o paralelă, strategia celor de la CFR Cluj e una foarte bună”, a spus Bogdan Apostu pentru ProSport LIVE.

Bogdan Apostu crede că FCSB o să aibă mulți jucători la echipa națională a României

Bogdan Apostu a vorbit și despre decizia lui Mirel Rădoi de a nu convoca jucători de la FCSB la ultimele meciuri ale echipei naționale a României și crede că formația roș-albastră o să aibă mai mulți fotbaliști la prima reprezentativă.

„Echipa naționalei este perla coroanei pentru orice jucător important. Cota îi crește dacă are convocări la echipa națională. Orice jucător care nu este în anturajul echipei naționale înseamnă că nu e printre cei mai buni și nu au cum să ceară bani pe ei. Gigi Becali știe acest lucru, dar ei nici nu aveau cum să fie convocați. Veneau după o pauză și era greu să intre într-o competiție internațională. Eu cred că FCSB o să aibă jucători importanți la echipa națională în următoarea perioadă”, a mai spus Bogdan Apostu pentru ProSport LIVE.

The post Bogdan Apostu, veste proastă pentru Gigi Becali. „FCSB n-are cum să ajungă la 30 de milioane de euro câștigate din vânzarea jucătorilor!”| EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă