Bogdan Apostu, dezvăluire incredibilă despre UTA! De ce nu au luat arădenii licența pentru cupele europene: „E o greșeală impardonabilă!”. Anunț despre viitorul lui Laszlo Balint

3 săptămâni in urmă 20

Bogdan Apostu, impresarul antrenorului Laszlo Balint și al mai multor jucători de la UTA Arad, a vorbit despre situația din cadrul clubului, despre victoria cu Dinamo, scor 1-0, dar și despre viitorul tehnicianului.

Dinamo și UTA Arad s-au întâlnit în „Ștefan cel Mare”, în cadrul etapei a doua din play-out-ul Ligii 1, iar oaspeții au câștigat la limită, scor 1-0, după golul marcat în minutul 34 de către David Miculescu, atacantul în vârstă de 19 ani al arădenilor.

La finalul partidei, impresarul Bogdan Apostu a anunțat că au început negocierile între clubul arădean și antrenorul Laszlo Balint și a explicat în ce condiții va rămâne acesta pe banca tehnică a celor de la UTA.

Bogdan Apostu a anunțat că Laszlo Balint poate continua la UTA Arad

„Am un deja-vu. Și ultima dată când am plecat de aici a fost același scor. Eu cred că e o victorie meritată raportat la numărul de ocazii, chiar dacă, să fim sinceri, Dinamo are o echipă, din punctul meu de vedere, mult mai bună decât locul pe care îl ocupă în clasament. Îmi pare rău pentru că, din punctul meu de vedere, Dinamo e mai aproape de retrogradare decât de salvare și evident că mi-ar părea rău ca Liga 1 să se desfășoare fără o echipă precum Dinamo, pentru că e un nume important al fotbalului românesc.

Legat de Balint, pot să anunț că suntem în negocieri avansate pentru a prelungi înțelegerea cu UTA. În condițiile în care cei de la arad își doresc mai mult pentru sezonul viitor, în această eventualitate, Balint va rămâne acolo”, a spus Bogdan Apostu, după victoria din „Ștefan cel Mare”.

Bogdan Apostu a dezvăluit de ce nu a luat UTA Arad licența pentru cupele europene 

UTA Arad nu a obținut licența pentru cupele europene, iar Bogdan Apostu a dezvăluit cum a fost posibilă o astfel de situație.

„E o discuție sensibilă. Din punctul meu de vedere, e greu de digerat o astfel de decizie, ca să nu spun inadmisibil la un club de talia UTA-ei, dar sunt problemele administrative ale dânșilor. Dar, repet, UTA nu avea voie să nu depună licența pentru Europa. Asta e mai frustrant, că nu există probleme financiare. Dacă ar fi fost motive obiective pentru care nu s-ar fi obținut licența, înțelegeam. Dar atâta timp cât Dinamo obține licența și UTA nu…

Păi, îți spun eu ce s-a întâmplt, s-a externalizat acest serviciu către o firmă din București, care nu are nicio legătură cu fotbalul și care atunci când s-a anunțat prelungirea termenului de licențiere pentru campionatul intern dânșii au crezut că s-a prelungit și pentru Europa. E o greșeală impardonabilă, din punctul meu de vedere”, a explicat Bogdan Apostu.

The post Bogdan Apostu, dezvăluire incredibilă despre UTA! De ce nu au luat arădenii licența pentru cupele europene: „E o greșeală impardonabilă!”. Anunț despre viitorul lui Laszlo Balint appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă