Bogdan Andone pariază pe FCSB la meciul cu Backa Topola, chiar dacă roș-albaștrii au fost loviți de COVID-19. „Aceste amănunte vor face diferența!”

2 months ago 6

Bogdan Andone, fostul antrenor al celor de la FCSB, pariază fosta vicecampioană a României în duelul cu Backa Topola, chiar dacă la gruparea roș-albastră au fost depistate 18 cazuri de COVID-19.

Antrenorul Astrei Giurgiu crede că FCSB va reuși să se califice în turul 3 preliminar al Europa League, chiar dacă Toni Petrea și Thomas Neubert nu vor fi alături de echipă în Serbia, iar Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru, Andrei Miron și Ionuț Vînă, jucători importanți în lotul formației roș-albastre, sunt infectați cu noul COVID-19.

Bogdan Andone pariază pe FCSB la meciul cu Backa Topola

Nu e o situaţie simplă de gestionat probabil pentru ei. Cu siguranţă, nu e simplu, mai ales dacă lipseşte tot staff-ul. Au şansă totuşi că întâlnesc o echipă slabă spre foarte slabă, care în ultimele meciuri a primit foarte multe goluri în ultimele meciuri disputate.

Şi valoarea jucătorilor FCSB-ului, în momentul de faţă, e mult peste cea a echipei adverse şi probabil această valoare şi experienţa lor în Europa, toate aceste amănunte vor face diferenţa. Chiar şi cu toate aceste probleme pe care le au în cadrul lotului” , a declarat antrenorul Astrei, Bogdan Andone, la Telekom Sport.

The post Bogdan Andone pariază pe FCSB la meciul cu Backa Topola, chiar dacă roș-albaștrii au fost loviți de COVID-19. „Aceste amănunte vor face diferența!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools