Bogatii de la PSG, cei mai aprigi contestatari ai Superligii europene. "M-am indragostit de fotbalul popular, fotbalul suporterilor, avand visul de a imi vedea echipa de suflet infruntand mai cluburi"

3 săptămâni in urmă 14

Fotbalistul echipei Paris Saint-Germain, Ander Herrera, a scris, luni, pe retelele de socializare, ca este impotriva noii Superligi europene, deoarece fotbalul este al suporterilor.

"M-am indragostit de fotbalul popular, fotbalul suporterilor, avand visul de a imi vedea echipa de suflet infruntand mai cluburi.

Daca aceasta Superliga merge mai departe, aceste vise sunt moarte, la fel ca si visele fanilor de la echipele care nu sunt foarte mari. Iubesc fotbalul, dar nu pot ramane tacut, cred intr-o Liga a Campionilor imbunatatita, dar nu in aceasta creare a oamenilor bogati. Fotbalul este cel mai frumos sport de pe planeta", a declarat Herrera.

Incepe razboiul in fotbalul european. Seful UEFA, Aleksandr Ceferin, atac violent la presedintele lui Juventus: "Nu am vazut in viata mea o persoana care sa spuna atatea minciuni. Dupa ce m-a blocat, a venit anuntul"

Proiectul Superligii europene a fost anuntat oficial, duminica seara, printr-un comunicat oficial al cluburilor fondatoare.

Reactia dura a presedintelui UEFA dupa crearea Superligii Europene: Un scuipat in fata pentru toti iubitorii fotbalului

"Douasprezece dintre cele mai importante cluburi europene anunta ca au ajuns la un acord pentru crearea unei noi competitii, Super Liga, guvernata de gruparile sale sale fondatoare. Cluburile fondatoare spera sa se angajeze in discutii cu UEFA si FIFA pentru a gasi cele mai bune solutii pentru noua liga si pentru fotbal in ansamblu", se arata in comunicat.

Cele 12 cluburi fondatoare sunt AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Bafrcelona, Interazionale Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid si Tottenham.

Presedintele acestui grup este Florentino Perez, conducatorul de la Real Madrid.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă